Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ- Τουρκικές δυνάμεις στην Αλβανία ! Ανησυχία στο ελληνικό Υπουργείο !

ΕΚΤΑΚΤΟ- Τουρκικές δυνάμεις στην Αλβανία ! Ανησυχία στο ελληνικό Υπουργείο !


Police-Voice blog ➤
Ανησυχία στο ελληνικό Υπουργείο
Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στα ελληνοτουρκικά καθώς ξαφνικά το τουρκικό υποβρύχιο TCG I.İNÖNÜ κατέπλευσε στην τουρκική βάση υποβρυχίων Πασαλιμάνι στην Αλβανία επίσημα για «επίσκεψη» τριών ημερών, ανεπίσημα για επίδειξη δύναμης στην χώρα μας. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες και για μεταφορά τουρκικών ειδικών δυνάμεων στην Αλβανία. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, Έντι Ράμα και Ρ.Τ.Ερντογάν συμφώνησαν για την κατασκευή αεροδρομίων στη νότια Αλβανία (βόρεια Ήπειρο) στους Άγιους Σαράντα, στην Αυλώνα, στο Αργυρόκαστρο και στην Κορυτσά και την μεταστάθμευση τουρκικών μαχητικών στην Αεροπορική Βάση Gjadër και στο Kucove όποτε αυτό απαιτηθεί.
Η παρουσία του τουρκικού υποβρυχίου επιβεβαιώνει τις  εξαιρετικά  θερμότατες σχέσεις ανάμεσα στις δυο χώρες, δίνοντας έμφαση στη συνεργασία των ενόπλων δυνάμεων…εναντίον της Ελλάδος όμως .
Η παρουσία του τουρκικού υποβρυχίου πραγματοποιείται την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή που νότια της Κέρκυρας, ξεκινούν για λογαριασμό της Ελλάδος τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες καθώς υπάρχουν πολλές ελπίδες για την ύπαρξη μεγάλου κοιτάσματος υδρογονανθράκων παρόμοιο με εκείνο του μεγάλου κοιτάσματος του Ζορ, ανοιχτά της Αιγύπτου.
Με την απειλή της μεγαλύτερης περιθωριοποίησης της χώρας μας που βρίσκεται σε δεινή θέση λόγω της οικονομικής κρίσης και του μεταναστευτικού ,γειτονικές χώρες θέλουν να επιβάλλουν την δική τους  ατζέντα , βλέποντας ότι η Ελλάδα και στην εξωτερική πολιτική είναι έτοιμη να βαφτίσει το «κρέας, ψάρι» προκειμένου να αποφύγει μια νέα σύγκρουση με τους εταίρους και δανειστές της.
Με δεδομένη αυτή την αδυναμία, όπως επίσης και την ισχυρή ενθάρρυνση που έχει ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα από την Έγκυρα, τα Τίρανα θα φουντώσουν το ανύπαρκτο θέμα Τσάμηδων και θα εμβαθύνουν τις σχέσεις τους και στρατιωτικά ακόμα πιο πολύ με την Τουρκία.
Ο Ερντογάν έχει διεισδύσει στην Αλβανία για τα καλά και χρησιμοποιεί τον ισλαμισμό για να ελέγξει πλήρως την χώρα αυτή που θέλει να την χρησιμοποιείσαι ως βάση κατά της Ελλάδος  .
Σε οποιαδήποτε προσπάθεια έρευνας και εξόρυξης και στο Ιόνιο εδώ και στο εξής θα έχουμε πιθανότατα απέναντι μας και τους Τούρκους , υπενθυμίζοντας ότι η χάραξη θαλάσσιων συνόρων με την Αλβανία μέσω διμερούς συμφωνίας που είχαμε  ακυρώθηκε από τουρκικό « δάκτυλο».
 Όλα συντείνουν ότι ο Ερντογάν…θέλει να κτυπήσει την Ελλάδα που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια του μαζί με την Βουλγαρία.  Από ότι όμως φαίνεται δεν θα προλάβει ο Σουλτάνος και οι επερχόμενες διεθνείς εξελίξεις θα τον προλάβουν.  
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου