Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Θρήνος και οργή για την μικρή Στέλλα..Φρίκη εξακολουθούν να προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται ΒΙΝΤΕΟ

Θρήνος και οργή για την μικρή Στέλλα..Φρίκη εξακολουθούν να προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται


Police-Voice blog ➤
Φρίκη εξακολουθούν να προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 6χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος αμέσως μετά πέταξε το σώμα της στα σκουπίδια.
«Έγινε κατά λάθος. Έχω μετανιώσει» είπε στην απολογία του ο 60χρονος απόστρατος αστυνομικός. Ωστόσο, εντελώς άλλη άποψη έχουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι τονίζουν ότι σκηνοθέτησε το άλλοθί του και με ψυχραιμία, μίλησε για διάρρηξη και ταυτόχρονη αρπαγή του κοριτσιού.
Οι γείτονες της οικογένειας είχαν παρατηρήσει την αλλαγή συμπεριφοράς του απόστρατου αρχιφύλακα την τελευταία πενταετία. Παρατήρησαν, όμως, και την ψυχρή συμπεριφορά του την ημέρα, που είχε χάσει, όπως υποστήριζε, την κόρη του.
Όσοι, πάντως, υπηρέτησαν μαζί του μέχρι το 2009 όχι μόνο δεν είχαν διακρίνει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα στον πρώην συνάδελφό τους, αλλά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.Εν τω μεταξύ, το βράδυ του Σαββάτου τελέστηκε τρισάγιο, από συγγενείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής, στο σημείο όπου αφέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης, στην Αγία Βαρβάρα.
Καθημερινά, κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας, συμμαθητές της μικρής Στέλλας αλλά και άγνωστοι, αφήνουν στον δρόμο κοντά στον κάδο, όπου εντοπίστηκε νεκρή, σημειώματα, λουλούδια και παιχνίδια.
Όσο για τον πατροκτόνο, παραμένει αμίλητος και ανέκφραστος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μέχρι την Τρίτη όταν και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου