Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ο ε.α στρατηγός της ΕΛΑΣ Χρήστος Ρουγκάλας, περιμένε κάποια απάντηση από τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο στο ερώτημα ??? - Η σιωπή του βουλευτή ??? !

Ο ε.α στρατηγός της ΕΛΑΣ Χρήστος Ρουγκάλας, περιμένε κάποια απάντηση από  τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο στο ερώτημα ??? - Η σιωπή του βουλευτή !


Police-Voice blog ➤

Ο κουμπάρος, η κουμπάρα και η μητέρα της ανήλικης παθούσας ! 

Ο ε.α στρατηγός Χρήστος Ρουγκάλας, περιμένε κάποια απάντηση από  τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο στο ερώτημα  για ποιο λόγο δεν πήγε ποτέ στα δικαστήρια ο κουμπάρος του  βουλευτή και γιατί δεν καταδικάστηκε. Υπόθεση για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου. Σχετικό δημοσίευμα στο now24 :
Ο στρατηγός έστειλε για την ίδια υπόθεση και άλλη επιστολή. Σας την παραθέτουμε ως έχει και εσείς μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
« Προς κ. Νίκο Νικολόπουλο, ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας
Δεν γνωρίζω κ. βουλευτά αν κάποιος δικός σας άνθρωπος έτυχε να πληροφορηθεί για τις  προηγούμενες επιστολές μου και λέω να σταματήσω εδώ σ αυτήν ,γιατί δεν μ αρέσουν οι μονόλογοι και το γνωρίζετε αυτό πολύ καλά μιας κι η προσωπική μας φιλία άρχισε από τα παιδικά μας χρόνια .
Κανονικά κ. βουλευτά θα έπρεπε ν αρχίσω με τη φράση <<αιδώς Αργείοι>> γι όλα αυτά που έγραψες στην απάντησή σου ,αλλά ειλικρινά δεν γνωρίζω αν διαθέτεις πλέον την στοιχειώδη για όλους τους κοινούς ανθρώπους ντροπή ,διότι αν την διέθετες κάπως διαφορετικά θα χες χειριστεί το θέμα αυτό όπως αρχικά είχες αφήσει στο μήνυμά σου, προς εμένα,  να εννοηθεί.
Το ποια είναι η διαγωγή και η συμπεριφορά ενός εκάστου εξ ημών στην πόλη μας είναι ηλίου φαεινότερον , αν δε η ημετέρα ελαχιστότης δεν ήταν καλός καγαθός πολίτης  θα τον είχες επιλέξει εσύ – ανάμεσα στους χιλιάδες ψηφοφόρους κ φίλους σου – να μιλήσει ,μαζί με τον τότε Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών , στο αφιέρωμα που είχε κάνει η δημοσιογράφος τοπικού τηλεοπτικού σταθμού κα Έφη Καρούνια για την εφηβική σου ηλικία; δεν νομίζω!
Πολλοί σ έχουν χαρακτηρίσει ομοφοβικό εξ αιτίας των ακραίων ενίοτε θέσεών σου και των πραγματικά απαράδεκτων τιτιβισμάτων σου που εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα μας ,αφού ένα μέλος του κοινοβουλίου μας εκφράστηκε κατά τρόπον χυδαίο ,προσβλητικό και με γλώσσα κακόφημων στεκιών ,για τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και τον σύντροφό του . Ξέρεις τι πιστεύω εγώ προσωπικά ,πρώην Λαμπαδάριε του Ι.Ν.Αγ.Νεκταρίου Πατρών; το έκανες μόνο και μόνο για αλίευση ψήφων ,απευθυνόμενος σε μερίδα του εκλογικού σώματος που ίσως έχει παρόμοιες με σένα αντιλήψεις ,αλλά για διαφορετικούς λόγους !
Είναι αποδεδειγμένο πως η σύζυγός σας πήγε και κατέθεσε ως μάρτυρας του κουμπάρου σας χωρίς να χει κλητευθεί, απλά είχε προταθεί από τον μηνυθέντα μαζί με κάποια άλλα άτομα. Αν το κρύβει και προσπαθεί να σε πείσει για τ αντίθετο ,μιας κι έγραψες στην επιστολή σου πως είχε νόμιμη υποχρέωση να καταθέσει ,δεν έχεις παρά να ζητήσεις αντίγραφα της δικογραφίας ,είτε από τον κουμπάρο σου ,είτε από τον κ. Χίο ,που προφανώς θα την έχει στα χέρια του .αλλά βρε μπαγασάκο, εμένα γιατί με μπερδεύεις και με φωτογραφίζεις ως <<πηγή>> των πληροφοριών του Χίου; λες πως άμα την είχα στα χέρια μου ,τόσα χρόνια όπως ισχυρίστηκες δεν θα είχα άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσω τα στοιχεία; και γιατί να περίμενα τόσα χρόνια και να μην τα δινα πχ. σε περίοδο εκλογών; ψάξου λοιπόν αλλού κ. βουλευτά και άκουσέ με προσεκτικά .
Δεν ήταν υποχρεωμένη να πάει για να καταθέσει στην κα Πταισματοδίκη η Τασία , όπως δεν πήγε και ο πρώην συνάδελφός σου κ. Νίκος Παπαδημάτος ,όπως δεν πήγαν η πρώην πεθερά κι ο σύγγαμβρος του μηνυθέντος ,που είναι και έγκριτος νομικός της πόλης μας ,γιατί γνώριζαν πως δεν το επέβαλε ο νόμος ,εκτός κι αν η σύζυγός σου γνωρίζει καλύτερα τα νομικά .και τι να έλεγαν άλλωστε; ξέρεις πολλές τέτοιες πράξεις να γίνονται ενώπιον μαρτύρων; ρώτησες ποτέ την βαφτιστήρα σας γιατί φώναζε στον πατέρα της ,άσε κάτω ήσυχη την φίλη μου; ρώτησες ποτέ την κουμπάρα σας γιατί οπωσδήποτε επεδίωκε να συναντηθεί με την μητέρα της παθούσας ;
Ως άνθρωπος δραστήριος ,κοινωνικός αλλά κι  ως εκπρόσωπος του λαού της  Αχαΐας δεν έχεις ακούσει ποτέ τι γίνεται σχεδόν κάθε μέρα με θέματα σαν αυτό της παιδεραστίας και πόσες φορές μένουμε έκπληκτοι από συλλήψεις δραστών που έχουν διάφορες ιδιότητες , δάσκαλοι ,ιερείς ,καθηγητές ,αστυνομικοί, γιατροί ,δικηγόροι … τι νόμισες πως γράφουν στο κούτελο την ιδιότητά τους; βρες μου  ένα άλλο παράδειγμα όπου δημοτικοί σύμβουλοι πήγαν μάρτυρες υπεράσπισης ενός ατόμου που κατηγορήθηκε για ασελγείς πράξεις σε ανήλικα κορίτσια . και γιατί βρε παιδάκι μου λες πως η Τασία κατέθεσε την αλήθεια κι όχι όσα εγώ ήθελα να πει. σε πήρα ποτέ εγώ τηλέφωνο ή τηλεφώνησα στην Τασία να της πως τι θα καταθέσει; εγώ ακόμη περιμένω εκείνο το τηλεφώνημα που θα μου κάνες, επιστρέφοντας από την Τυνησία ,αλλά φευ…εις μάτην η αναμονή .
Δικαιούμαι λοιπόν ,εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου ,να γράψω << έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν >>.
Χρήστος Ρουγκάλας -Στρατηγός ΕΛ.ΑΣ εα»


ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ  BLOG https://now24.gr
Πηγή ➤https://now24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου