Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΕΛΑΣ: Συλλάβαμε Αλβανό δραπέτη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου! ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επίσημη ανακοίνωση

ΕΛΑΣ: Συλλάβαμε Αλβανό δραπέτη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου! ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επίσημη ανακοίνωση


Police-Voice blog ➤
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας δραπέτης με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με την υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφερόπουλου.
Ο δραπέτης συνελήφθη στην Πάτρα αλλά μεταφέρεται στην Αθήνα.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για έναν άνδρα 32 ετών.
Σημειώνεται πως το πρωί της Δευτέρας, τρεις Αλβανοί μεταφέρθηκαν από τις φυλακές Κορυδαλλού στη ΓΑΔΑ προκειμένου να παράσχουν κάποιες εξηγήσεις στις Αρχές, καθώς θεωρούνται τα πρόσωπα που μεσολάβησαν μεταξύ των φυσικών και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου. Το παρελθόν τους είναι «πλούσιο», αφού είχαν εμπλακεί στο αιματοκύλισμα σε μπαρ στο Μικρολίμανο και στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
31-10-2017 ΣYNEΛHΦΘH 32XPONOΣ YΠHKOOΣ AΛBANIAΣ ΔPAΠETHΣ ΦYΛAKΩN KAI EΞETAZETAI H ΣYMMETOXH TOY ΣTHN YΠOΘEΣH THΣ ANΘPΩΠOKTONIAΣ HMEΔAΠOY ΔIKHΓOPOY.�31-10-2017 ΣE ΣYNEXEIA ΠPOHΓOYMENOY MHNYMATOΣ H ΣYΛΛHΨH EΓINE ΣE ΠEPIOXH TOY NOMOY AXAIAΣ.

 Ενημέρωση 19:32
Ραγδαίες εξελίξεις.
Ο Αλβανός κακοποιός που φέρεται να ξέρει πολλά  για το ποιοι  πληρωμένοι δολοφόνοι το μοιραίο απόγευμα στις 12 Οκτωβρίου, πέρασαν το κατώφλι του νεοκλασσικού κτηρίου της οδού Ασκληπιού, πιθανόν να τα είπε  όλα. Ο σεσημασμένος πιάστηκε το Σάββατο, ανήμερα της εθνικής επετείου στην Πάτρα, ύστερα από εισβολή ανδρών της Ασφάλειας Αττικής σε μονοκατοικία στην περιοχή Eγλυκάδα και βρίσκεται από προχθές στην Ασφάλεια Αττικής.
Ο Αλβανός υπέδειξε βαρυποινίτη συμπατριώτη του ως εντολέα της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και μάλιστα σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση που έγινε στη ΓΑΔΑ, αναγνώρισε κατάματα τον ηθικό αυτουργό.
Ποιος όμως είναι ο όχι και τόσο αφανής εγκέφαλος της δολοφονίας του ποινικολόγου; Είναι ο  ηθικός αυτουργός που κατηγορείται πως πριν από τρία χρόνια είχε τον ρόλο του πληρωμένου  «εκτελεστή» όταν απέτυχε να σκοτώσει τον δικηγόρο ;
Κατά άλλες πληροφορίες, ο προσαχθείς φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός που σήκωσε το πιστίλι και δολοφόνησε τον ποινικολόγο.
Κατά τις ίδιες διαρροές-κρατάμε όλες τις επιφυλάξεις- η αστυνομία αναμένεται να ανακοινώσει την σύλληψη του δολοφόνου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου