Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

To ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Καρακώστα! Δεν βγαίνω μάνα μου! Ιδού που πάει ο μισθός των 7000 ευρώ! «Το κόμμα με υποχρεώνει να…» – Την λυπήθηκε η ψυχή μας! Ρε ΟΞΩ ρε!!!

To ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Καρακώστα! Δεν βγαίνω μάνα μου! Ιδού που πάει ο μισθός των 7000 ευρώ! «Το κόμμα με υποχρεώνει να…» – Την λυπήθηκε η ψυχή μας! Ρε ΟΞΩ ρε!!!


Police-Voice blog ➤
Κι ενώ η κυβέρνηση οδηγείται σε αναγκαστικό ανασχηματισμό μετά τις παραιτήσεις και τις αποπομπές υπουργών εξαιτίας του σάλου που προκλήθηκε από το επίδομα ενοικίου που έπαιρναν, η Εύη Καρακώστα ήρθε για να το… τερματίσει.
Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά γονατίζουν οικονομικά, οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους και την ώρα που το κόμμα της υπογράφει μνημόνια για τα επόμενα 100 χρόνια, ζητώντας θυσίες από τους πολίτες, η ίδια εκφράζει το δικό της παράπονο… που για πολλούς θεωρείται πρόκληση.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στις αποδοχές των βουλευτών εξηγώντας πως από τα 7.000 ευρώ του μισθού που παίρνει καταλήγουν πολύ λιγότερα στην τσέπη της. «Εγώ είμαι βουλευτής. Η ονομαστική αξία του μισθού μου είναι 7.000 ευρώ.
Στην τράπεζα μπαίνουν 4.400, δίνουμε χρήματα στο κόμμα και φτάνουμε στις 3.000 ευρώ, η υπόλοιπη φορολογία είναι άλλο ένα χιλιάρικο, πας στα 2.000 ευρώ.
Αν σκεφτείτε και τις υποχρεώσεις των βουλευτών, διότι αντιλαμβάνεστε ότι όταν μια τοπική μου οργάνωση δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο εγώ θα συνεισφέρω και το απαιτούν κιόλας, όταν θα πάω σε μια εκδήλωση θα πάρω και λαχνούς, θα πληρώσω και το εισιτήριό μου, γενικά υπάρχει μια κοινωνική δράση λόγω της δραστηριότητάς μας.
Άρα γίνεται πολύς ντόρος ειλικρινά χωρίς λόγο»,τόνισε η κ. Καρακώστα.
Όσο για την παραίτηση της κ. Αντωνοπούλου και τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν με αφορμή την επιδότηση ενοικίου για τους υπουργούς σημείωσε «Σημασία έχει από εκεί και πέρα αν εμείς, ως άτομα πια, σε κρίσιμες περιόδους δεν το έχουμε ανάγκη, δεν υπάρχει λόγος να το παίρνουμε. Με αυτή την έννοια μπήκε το κριτήριο για την κ. Αντωνοπούλου και δεν νομίζω ότι πρέπει να απλωθεί διότι αύριο μπορεί να είναι μια άλλη κυβέρνηση και θα είναι άλλος υπουργός που πραγματικά θα το έχει ανάγκη. Δεν βρίσκω ότι είναι κακό» είπε σχετικά με την επίμαχη διάταξη που αφορά την επιδότηση διαμονής σε εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς.
«Αν πραγματικά κάποιος δεν μπορεί οικονομικά, αλλά μπορεί πνευματικά να προσφέρει στο κράτος του δεν πρέπει να τον αποκλείουμε από την πολιτική ζωή του τόπου», είπε.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου