Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Αναβρασμός και πάλι στη Λέσβο! Λαθρο μετανάστες επενδυτες κλπ έσφαξαν τα ζώα των κατοίκων και τώρα πλακώνονται μεταξύ τους [ΦΩΤΟ]

Αναβρασμός και πάλι στη Λέσβο! Λαθρο μετανάστες επενδυτες κλπ έσφαξαν τα ζώα των κατοίκων και τώρα πλακώνονται μεταξύ τους [ΦΩΤΟ]


Police-Voice blog ➤
Θλιβερά επεισόδια έχουμε και πάλι στη Μόρια από λαθρομετανάστες οι οποίοι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχουν συμπλακεί μεταξύ τους.


Η αστυνομία προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλει την τάξη, όμως τα επεισόδια έχουν επεκταθεί και εκτός του χώρου του Κέντρου Υποδοχής με απρόβλεπτες συνέπειες.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή, κάνουν λόγο για τραυματίες που έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Εν τω μεταξύ το απόγευμα ο Πρόεδρος της Μόριας Νίκος Τρακέλλης επικοινώνησε με το Lesvosnews.gr και σε έξαλλη κατάσταση κατήγγειλε βανδαλισμούς, κλοπές και σφαγές ζώων σε κτήματα κτηνοτρόφων.
Οι φωτογραφίες που τράβηξαν κάτοικοι της Μόριας, μαρτυρούν τη βαρβαρότητα με την οποία έδρασαν οι μετανάστες.
Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λέσβο.
moria-epeisodia-30418-1moria-epeisodia-30418-2 moria-epeisodia-30418-3 moria-epeisodia-30418-4
ΠΗΓΗ: lesvosnews.gr
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Από την Λέσβο μεταφέρανε λαθρομετανάστες τραυματίες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη Μυτιλήνη. Για πείτε μου ποιός πληρώνει όλα αυτά τα έξοδα μεταφοράς; Με ποιό δικαίωμα ξοδεύεται χρήματα του ελληνικού λαού; Να τους στείλετε στην πατρίδα τους όπως κάνει κάθε κράτος της ΕΕ. Κάθε μετανάστης ή λαθρομετανάστης όταν παρανομεί πρέπει να φύγει. Για διαβάστε τους νόμους, τους όρους και τα αυστηρά μέτρα που έθεσε η Γερμανία και πράξτε το ίδιο, γιατί στο τέλος θα σας σφάξουν όλους ζωντανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή