Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Νέα δημοσκόπηση κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ! Αγγίζει την αυτοδυναμία η ΝΔ – Ποιοι χάνουν τη μάχη

Νέα δημοσκόπηση κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ! Αγγίζει την αυτοδυναμία η ΝΔ – Ποιοι χάνουν τη μάχη


Police-Voice blog ➤
Με μία νέα δημοσκόπηση επιβεβαιώνεται ότι η ΝΔ όλο και απομακρύνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ κερδίζοντας έδαφος στο πολιτικό σκηνικό της χώρας! Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για «Τα Νέα» η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 14,1 μονάδων στην εκτίμηση ψήφου.
Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό (στην εκτίμηση ψήφου) 36,7% έναντι 22,6% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα με ποσοστό 9,9% αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής και ακολουθούν με 8% η Χρυσή Αυγή, με 6,8% το ΚΚΕ, ενώ η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 3,2%. Οι ΑΝΕΛ κινούνται στο 2%, τα υπόλοιπα κόμματα να βρίσκονται κάτω από το 2%.
Αυτά τα ποσοστά δείχνουν ότι η αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να θεωρηθεί πιθανή ενώ όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει «πληγεί» από το Μακεδονικό! Ενδεικτικά είναι και τα ποσοστά για την Συμφωνία των Πρεσπών καθώς με ποσοστά ανά περιοχές που ξεκινούν από 60% μέχρι και το συντριπτικό 83% στην Μακεδονία βλέπουν αρνητικά την συμφωνία με την ΠΓΔΜ.
Επιπλέον, η εικόνα των Ελλήνων για την οικονομία παραμένει απαισιόδοξη ενώ το 75% αξιολογεί αρνητικά το συνολικό έργο της κυβέρνησης ενώ το 73% αξιολογεί αρνητικά και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.
Για πρώτη φορά διαμορφώνεται μια πλειοψηφία υπέρ των πρόωρων εκλογών (τις προκρίνει το 38%). Το 31% θεωρεί σκόπιμη την εξάντληση της τετραετίας από την παρούσα κυβέρνηση, ενώ το 24% επιθυμεί τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με αλλαγή πρωθυπουργού.
Στα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας το οικονομικό έρχεται πρώτο με δεύτερη την ανεργία και τρίτο το πολιτικό σύστημα γενικότερα.
Πηγή: Τα Νέα
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου