Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΡΟΜΑ «γδύνουν» τα σπίτια των πυρόπληκτων – Αυξημένες περιπολίες από την ΕΛΑΣ

ΡΟΜΑ «γδύνουν» τα σπίτια των πυρόπληκτων – Αυξημένες περιπολίες από την ΕΛΑΣ


Police-Voice blog ➤
Συμμορίες τσιγγάνων δίχως κανέναν σεβασμό για τον ανθρώπινο πόνο εισβάλλουν σε σπίτια πυρόπληκτων και κλέβουν ότι έχει απομείνει.
Στο Νεο Βουτζά οι κάτοικοι δεν έχουν να διαχειριστούν μονο την απώλεια ανθρωπίνων ζωων και τις καταστροφές που έχουν υποστεί τα σπίτια τους απο το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας, καθώς καθημερινά  βρίσκονται αντιμέτωποι και με συμμορίες αθίγγανων που πραγματοποιούν επιδρομές στα ακατοίκητα, λόγω της φωτιάς, σπίτια.
Φαίνεται οτι η λέξη  σεβασμός προς τον  ανθρώπινο πόνο δεν υφίσταται για μερικούς, που ακόμη κι αυτες τις δύσκολες στιγμές δεν διστάζουν «να βάλουν πιο βαθιά το μαχαίρι» στις πληγές των πυροπαθών.
Μεμονωμένες ομάδες λοιπόν εισβάλλουν στις καμένες κατοικίες και αρπάζουν ό,τι βρουν και θεωρήσουν οτι τους χρησιμεύει με αποτέλεσμα τα περιστατικά πλιάτσικου να πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Οι αστυνομικές Αρχές επειτα απο καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής αύξησαν τις περιπολίες, ιδίως τις βραδινές και μεταμεσονύχτιες ωρες προκειμένου να περισώσουν ό,τι απέμεινε απο τις περιουσίες των πληγέντων.
Προ ημερών μάλιστα  εγινε γνωστή η είδηση για την σύλληψη τεσσάρων ατόμων νεαρής ηλικίας που έβγαιναν απο ενα σπίτι στο Νεο Βουτζά, κρατώντας αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει απο το εσωτερικό του.
Απο οτι διαπιστώνεται ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό κρούσμα για αυτό και η αστυνομία έκρινε οτι οι περιπολίες πρέπει να αυξηθούν τις προσεχείς ημέρες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν παρόμοια περιστατικά.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου