Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Tριήµερο εθνικό πένθος?? ΕΠΑΙΖΑΝ μπιρίμπα ποτάκια παϊδάκια κλπ την ώρα της εθνικής τραγωδίας – Εικόνες που προκαλούν οργή ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Tριήµερο εθνικό πένθος?? ΕΠΑΙΖΑΝ μπιρίμπα ποτακια παιδακια κλπ την ώρα της εθνικής τραγωδίας – Εικόνες που προκαλούν οργή ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Police-Voice blog ➤
Απίστευτη είναι πλέον η κυνικότητα των ΣΥΡΙΖαίων. Προκαλούν οργή και μίσος. Οι Ελληνες θα τους στρίψουν την πλάτη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε σοβαρό πολιτικό αδιέξοδο βρίσκεται πλέον το Μαξίμου, μετά την εθνική τραγωδία που προκάλεσε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Μια εβδομάδα μετά, η κυβέρνηση δέχεται βολές πανταχόθεν για τους χειρισμούς, τις παραλείψεις και τις λάθος εκτιμήσεις της στην αντιμετώπιση της φωτιάς, αλλά επίσης για την επικοινωνιακή διαχείριση του όλου ζητήματος.
To αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση επιβάρυναν έντονα οι μαρτυρίες υπηρεσιακών παραγόντων ότι είχαν ενημερώσει κυβερνητικά στελέχη για την ύπαρξη νεκρών από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, αλλά και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας η οποία έγινε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.
Απίστευτη πρόκληση εν μέσω τραγωδίας
Το βραβείο υποκρισίας παίρνει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάµελλος, και ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινίος, οι οποίοι, λίγες ώρες µετά τη σύσκεψη στο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για τις φονικές πυρκαγιές, βρέθηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, στην ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι. Εκεί όπου για ώρες, σαν να µην τρέχει τίποτα, απολάµβαναν µε τη ΣΥΡΙΖΑϊκή παρέα τους τα φηµισµένα παϊδάκια του µαγαζιού.
ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ   
To βραβείο κυνισµού δικαιωµατικά κερδίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. και γνωστός από τα τηλεπαράθυρα Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
ΤΡΑΠΟΥΛΑ 
Το βραβείο αµεριµνησίας πηγαίνει στον πρώην δηµοσιογράφο και τώρα κήρυκα των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος το βράδυ που ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι όχι µόνο δεν συγκινήθηκε, αλλά δεν έδειξε και το παραµικρό ενδιαφέρον να παρακολουθήσει τη δραµατική εξέλιξη των γεγονότων.
Δείτε τις απίστευτες εικόνες
Οπως αναφέρει αρκετές φορές, έχουµε να κάνουµε µε την πιο κυνική κυβέρνηση που γνώρισε µεταπολιτευτικά ο τόπος. Υπουργοί και βουλευτές το πρωί κλαίνε µε κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τα θύµατα που άφησε η εγκληµατική ολιγωρία τής πιο ανύπαρκτης και συνάµα επικίνδυνης κυβέρνησης και το βράδυ χαριεντίζονται σε ταβέρνες, απολαµβάνουν µε ξανθιές κυρίες τα ποτά τους σε πανάκριβα στέκια του Κολωνακίου και τζογάρουν αλά Καµµένος, σε λέσχες. Καµία ενοχή, κανένας έµπρακτος σεβασµός στο τριήµερο εθνικό πένθος.
Πηγή ➤ http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου