Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ Στο Άργος εκτυλίσσεται αυτή την ώρα ένα δράμα...ΝΕΚΡΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΕΞ’ΕΠΑΦΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ,

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ Στο Άργος εκτυλίσσεται αυτή την ώρα ένα δράμα...ΝΕΚΡΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΕΞ’ΕΠΑΦΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ,


Police-Voice blog ➤
Τραγωδία στο Άργος: Άνδρας σκότωσε την 12χρονη αδερφή του και αυτοκτόνησε
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:12:00 μ.μ. | ΑΡΓΟΣ | ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ
Τραγωδία στο Άργος: Άνδρας σκότωσε την 12χρονη αδερφή του και αυτοκτόνησε 
Σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το περιστατικό στο Άργος που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής είχε τραγική κατάληξη.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 25χρονος περίπου δράστης αφού σκότωσε την 12χρονη αδερφή του έβαλε τέλος στην ζωή του . Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Άργος εκτυλίσσεται αυτή την ώρα ένα δράμα.
Σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το  www.parapolitikaargolida.gr το περιστατικό στο Άργος που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής είχε τραγική κατάληξη.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 25χρονος περίπου δράστης, γιατρός μικροβιολόγος στο επάγγελμα, αφού σκότωσε την 12χρονη αδερφή του έβαλε τέλος στην ζωή του μπροστά στη μάνα, που εργάζεται ως αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείου του Άργους.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη.
Ακόμα είναι θολές και οι πληροφορίες για την ακριβή απασχόληση των εμπλεκομένων.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ένα άνδρα που είχε κλειστεί σε διαμέρισμα και απειλούσε με όπλο, οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για διαμάχη δύο παιδιών που έκλεισε με δολοφονία του μικρότερου.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο παιδί – περίπου 25 ετών-από πρώτο γάμο, που είχε ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε εξ επαφής το κοριτσάκι 11 ετών από το δεύτερο γάμο της μητέρας, το οποίο είναι νεκρό.
Το συμβάν εξελίσσεται στην οδό Ομήρου κοντά στο 4ο δημοτικό σχολείο του Άργους και το διαμέρισμα- μαιζονέτα ευρίσκεται σε όροφο οικίας.
 Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες και οι δύο γονείς είναι γιατροί στο επάγγελμα.



  
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 2:30 στο Άργος όταν πυροσβεστική και αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και για έναν άνδρα που κρατάει καραμπίνα.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της αστυνομίας
Στο διαμερισμα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπάρχει και μικρό παιδί ενώ ακούστηκε μια γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια θα μας κάψει… το παιδί μου!!!»Το περιστατικό είναι στην οδό Ομήρου 3 κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.
 Οπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο μέσα από το διαμέρισμα ακούγεται καυγάς πιθανόν του δράστη και μια γυναίκας
Πηγή ➤ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ: argonafplia.gr/ argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου