Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Σκόπια: Μόλις στο 22% η συμμετοχή, λίγο πριν τη λήξη του δημοψηφίσματος



Police-Voice blog ➤
Ο Ζάεφ προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα λέγοντας ότι ο λαός θα ψηφίσει «ναι», το 80% θέλει συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός που πήγε να ψηφίσει μαζί με τον γιο του Ντούσκο .
Τέσσερις ώρες πριν το κλείσιμο της κάλπης, το ποσοστό συμμετοχής στο σημερινό δημοψήφισμα στα Σκόπια για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών με σκοπό την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας και την ένταξη της πΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ παραμένει χαμηλό.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Εθνική Εκλογική Επιτροπή της FYROM, το ποσοστό συμμετοχής μέχρι τις 15:00 τοπική ώρα ανήλθε στο 22,65%.
Οι κάλπες για το δημοψήφισμα θα κλείσουν στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδας).
νεοτερα 

Στις 18:00 ώρα Ελλάδος, δύο ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, η συμμετοχή διαμορφώνεται στο 28,98%, σαφώς κάτω από το όριο του 50% που απαιτείται ώστε να είναι έγκυρη η ψηφοφορία.
Σε απόλυτους αριθμούς οι ψηφίσαντες υπολογίζονται σε 521 χιλιάδες, τη στιγμή που χρειάζεται να λάβουν μέρος περίπου 900 χιλιάδες.
Ασαφές παραμένει τι θα ακολουθήσει την επόμενη ημέρα εάν η κυβέρνηση Ζάεφ χάσει, όπως διαφαίνεται, το στοίχημα του δημοψηφίσματος. Θα πρέπει να ακυρώσει το δημοψήφισμα και να αποσυρθεί η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών εκτός κι αν ο κύριος αυτός ντυθεί… Τσίπρας και το ΟΧΙ γίνει ΝΑΙ όπως έκανε και το δικό μας φυντάνι.
Βέβαιος για την επικράτηση του «ναι» ο Ζάεφ 
Τη βεβαιότητά του ότι οι Σκοπιανοί πολίτες θα υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών με συντριπτική πλειοψηφία, εξέφρασε σήμερα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.
Ο Ζόραν Ζάεφ προσδιόρισε μάλιστα το ποσοτό του ΝΑΙ στο 80% καθώς όπως σημείωσε αυτό είναι το ποσοστό των πολιτών της ΠΓΔΜ που επιθυμούν την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ σημείωσε επίσης ότι αυτή τη δυνατότητα (σ.σ. την προσέγγιση με τους ευρωατλαντικούς θεσμούς) εξασφαλίζει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου