Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΟ «ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ» ! ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΛΩΡΟ ΠΟΥ ΜΙΖΩΝΕ

ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΟ «ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ» ! ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΛΩΡΟ ΠΟΥ ΜΙΖΩΝΕ


Police-Voice blog ➤
Συνελήφθη χθες τη νύχτα, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, ο Αριστείδης Φλώρος, που είχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο της Energa και ο οποίος αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας.
Σημειώνεται, ότι έφεση στο βούλευμα που αποφυλάκισε τον Αρ. Φλώρο, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφουλάκης. Προ του κινδύνου βεβαίως, το θέμα να εξελιχθεί σε μείζον ζήτημα για την κυβέρνηση, όλοι «είχαν λάβει τα μέτρα τους». Για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ήταν απλώς μία ακόμα επιβεβαίωση ενός ρεπορτάζ 5 συνεχόμενων ετών, δημοσιογραφικής έρευνας για μια υπόθεση που τα έχει όλα: Δωροδοκία κρατικών λειτουργών, πολιτικών και δικαστών.
Ο 39χρονος προσήχθη αργά το βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.
Νωρίτερα, δεκτή έκανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας την έφεση που άσκησε ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφούλης κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του επιχειρηματία Άρη Φλώρου. Με το διατακτικό του βουλεύματος που εξέδωσε απόψε το δικαστικό συμβούλιο ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του 39χρονου επιχειρηματία. Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας εφετών Ευβοίας διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Άρη Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την αστυνομία.
Έτσι ο 39χρονος επιχειρηματίας θα επιστρέψει στις φυλακές καθώς έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, σε κάθειρξη 21 ετών.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου