Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ! Το Ισραήλ βομβαρδίζει με πυραύλους τη Δαμασκό [ΒΙΝΤΕΟ]

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ! Το Ισραήλ βομβαρδίζει με πυραύλους τη Δαμασκό [ΒΙΝΤΕΟ]


Police-Voice blog ➤
H συριακή πρωτεύουσα η Δαμασκός δέχεται ισραηλινή επίθεση αεροπορική. Ακούγεται μια ισχυρή έκρηξη σε πολλές συνοικίες και στα περίχωρά της.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για επίθεση στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Mezzeh. Aνταπαντά η συριακή αεράμυνα.Περίπου πέντε εκρήξεις ακούστηκαν σε όλη την πρωτεύουσα λόγω μιας επίθεσης σε μια αποθήκη πυρομαχικών στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Mazzeh στη Δαμασκό, σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές. Τα πυροσβεστικά οχήματα επιχειρούν  για να σβήσουν τη φωτιά. To almayyadeen αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές από το πεδίο πρόκειται για  ισραηλινές επιδρομές στο αεροδρόμιο Αl-Mezzeh, δυτικά της Δαμασκού, στοχεύοντας αρκετούς πυραύλους. Χτυπήθηκε αποθήκη πυρομαχικών και πυραύλων.Η συριακή αεράμυνα αναχαίτισε αρκετούς πυραύλους.. Η επίθεση έγινε όπως πάντα από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου.
Η εφημερίδα  « Al Watan »  σε tweet αναφέρει ότι 2 εκρήξεις στο mezze συγκλόνισαν την πρωτεύουσα.
Η συριακή τηλεόραση Sama επικαλούμενη μια στρατιωτική πηγή αρνείται ότι το αεροδρόμιο Mazzeh δέχτηκε Ισραηλινή επίθεση. Οι  εκρήξεις προέκυψαν σε  μια αποθήκης πυρομαχικών κοντά στο αεροδρόμιο λόγω ενός βραχυκυκλώματος. Και το πρακτορείο SANA αναφέρει ταυτόσημη την αναφορά αυτή.
Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία έπληξε με πυραύλους τα προάστια της Δαμασκού αναφέρει το BBC
Τη νύχτα του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου, δύο ισχυρές εκρήξεις έγιναν σε αεροπορική βάση κοντά στη Δαμασκό. Σύμφωνα με το ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι Press TV, πρόκειται για μια πυραυλική επίθεση.
Όπως διευκρινίζει η αεράμυνα αντέδρασε αναφέρει ο Tass. Αλλά ο βομβαρδισμός με πυραύλους οδήγησε σε εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών κοντά στο αεροδρόμιο.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι του Al-Mayadin, οι επιθέσεις πυραύλων στο προάστιο της Δαμασκού προκλήθηκαν από την Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία. Ένας από τους στόχους των επιδρομών  ήταν ένα ερευνητικό κέντρο στην περιοχή Jemraya, ανέφερε το Al Jazeera. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι η στρατιωτική βάση στην περιοχή Mazze, που βρίσκεται δυτικά της πρωτεύουσας της Συρίας, δέχθηκε επίθεση. Όλα αυτά τα αναφέρει το ρωσικό vesti.
H συριακή αεράμυνα  DCA απώθησε πυραυλικές επιθέσεις σε προάστιο της Δαμασκού γράφει το Sputnik και παραθέτει ρεπορτάζ. Ενώ τα τοπικά μίντια ανέφεραν πολλές εκρήξεις όχι μακριά από τη Δαμασκό μια πηγή από το εσωτερικό  των μυστικών υπηρεσιών της Συρίας είπε στο Sputnik ότι τα αντιαεροπορικά συστήματα απώθησαν πολλές  επιθέσεις σε προάστιο της Δαμασκού.
Η πηγή διευκρινίζει ότι αν και στοχεύθηκε η στρατιωτική βάση του  Mazzeh το αεροδρόμιο δεν χτυπήθηκε. Σύμφωνα με αυτή οι πύραυλοι προκάλεσαν έκρηξη στην παρακείμενη αποθήκη πυρομαχικών.
Σύμφωνα με το  Times of Israel, τα χτυπήματα θα μπορούσαν να έχουν γίνει από την ισραηλινή αεροπορία. Βέβαια μια στρατιωτική πηγή διευκρίνισε στο SANA ότι οι εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών  κοντά στο αεροδρόμιο οφείλονται σε βραχυκύκλωμα.
To αντιπολιτευόμενο   Syrian Observatory for Human Rights, απέδωσε τις εκρήξεις σε ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές που είχαν νεκρούς και τραυματίες.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου