Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! Πολεμικό κλίμα φτιάχνει η Άγκυρα ενόψει της γεώτρησης του «Πορθητή» στην Αλάνια-1

ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! Πολεμικό κλίμα φτιάχνει η Άγκυρα ενόψει της γεώτρησης του «Πορθητή» στην Αλάνια-1


Police-Voice blog ➤
Το τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο Πορθητής βρίσκεται καθοδόν προς τον πρώτο του γεωτρητικό στόχο Alania -1 στα νότια παράλια της Τουρκίας εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας ενώ ήδη η Άγκυρα έχει ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει και σε δεύτερη γεώτρηση στην περιοχή της Μερσίνας και έχει αγοράσει ένα δεύτερο γεωτρύπανο επιχειρώντας να μπει άμεσα στο ενεργειακό παιχνίδι της ανατολικής Μεσογείου «αρπάζοντας» βέβαια πράγματα που δεν είναι δικά της.

Η Τουρκία έχει ήδη ξεκινήσει δραστηριότητες εξερεύνησης πετρελαίου και φυσικού αερίου με δύο σεισμικά πλοία, το Piri Reis και το Barbaros που βρίσκεται τώρα για παράνομες έρευνες εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.
Ο Πορθητής συνοδεύεται μονίμως από τουρκικές φραγάτες.
Η Άγκυρα με αφορμή την πρώτη της γεώτρηση δημιουργεί πολεμικό κλίμα στα Κατεχόμενα αφού σήμερα θα ηχήσουν οι σειρήνες στο πλαίσιο άσκησης της «πολιτικής άμυνας» για διαχείριση φυσικών καταστροφών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της «πολιτικής άμυνας», η άσκηση αφορά υποτιθέμενο σεισμό μεγέθους 7,7 Ρίχτερ στην περιοχή Λεύκας – Καραβοστασίου.
Οι προειδοποιητικές σειρήνες θα ηχήσουν ταυτόχρονα για 30 δευτερόλεπτα γύρω στις 9.30 το πρωί ενώ ο «αναπληρωτής πρόεδρος της πολιτικής άμυνας» θα δώσει διάσκεψη Τύπου στις 10.00 για να ανακοινώσει λεπτομέρειες για την άσκηση που θα συνεχιστεί και αύριο.
Είναι σαφές ότι πρόκειται για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων περί πολεμικής ετοιμότητας της Άγκυρας και δεν είναι τυχαίο ότι επιλέχθηκε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να γίνει η «άσκηση» αυτή
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου