Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

«Τέρας» έβαζε ηρωίνη στα στομάχια κουταβιών και τα χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια» (ΦΩΤΟ)

«Τέρας» έβαζε ηρωίνη στα στομάχια κουταβιών και τα χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια» (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Ο κτηνίατρος που κατηγορήθηκε πως έβαζε υγρή ηρωίνη σε κουτάβια με σκοπό την διακίνηση ναρκωτικών ομολόγησε ένοχος στις κατηγορίες την Παρασκευή.
Τον Μάιο, ο Andres Lopez Elorez, 39, εκδόθηκε από την Ισπανία, όπου ζούσε για 12 χρόνια, για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες διακίνησης ναρκωτικών προς τις ΗΠΑ.
Ο Elorez, από την Βενεζουέλα, είπε πως αυτό συνέβαινε ενώ σπούδαζε για να γίνει κτηνίατρος.
«Συνεργάστηκα με έναν άλλον έμπειρο κτηνίατρο για να περάσουμε ναρκωτικά στις ΗΠΑ μέσα σε στομάχια κουταβιών.»
Ο κύριος τρόπος που το κατάφερναν ήταν εμφυτεύοντας χειρουργικά υγρή ηρωίνη σε στομάχια κουταβιών.
Μετά, έστελναν τα κουτάβια από την Κολομβία προς τις ΗΠΑ, όπου έβγαζαν χειρουργικά την ηρωίνη από τα σώματά τους. Τα κουτάβια αργότερα πέθαιναν λόγω μολύνσεων και επιπλοκών από τις τομές.
Οι αρχές είπαν πως από τις 8 Σεπτεμβρίου 2004 μέχρι την 1 Ιανουαρίου 2015, ο Elorez και οι συνεργάτες του είχαν καταφέρει να περάσουν περισσότερο από 1 κιλό ηρωίνης στις ΗΠΑ.
Ο Elorez αναμένεται να καταδικαστεί το 2019 για τουλάχιστον 10 χρόνια και η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και την ισόβια κάθειρξη.
Ο Elorez συνελήφθη τον Ιούνιο του 2015, 10 χρόνια αφού η αστυνομία είχε εισβάλει στην κλινική του στο Medellin της Κολομβίας όπου βρήκαν 10 σκυλιά – τρία εκ των οποίων είχαν ήδη 3 κιλά ηρωίνης μέσα στα σώματά τους
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου