Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ – ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΡΙΧΑΡΔΟΥ! ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΧΛΙΔΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ» ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ!

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ – ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΡΙΧΑΡΔΟΥ! ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΧΛΙΔΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ»


Police-Voice blog ➤
Ο γνωστός επιχειρηματίας με τα ενεχυροδανειστήρια που φέρεται να συμμετείχε στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού είχε σκοπό να κατασκευάσει μια βίλα-ανάκτορο.
Το εξωτερικό της πολυτελούς και υπό κατασκευής βίλας του στη Σαρωνίδα, στα υπόγεια της οποίας βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες χρυσού, μοιάζει πραγματικά με… ανάκτορο ή και μουσείο.
Αρχαιοελληνικοί κίονες, αέτωμα και… πόρτα από ατόφιο χρυσάφι, είναι μερικά από τα επιβλητικά αλλά και κιτς στοιχεία της κατασκευής.
Η βίλα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς το κτίριο είναι τεραστίων διαστάσεων, όπως και το οικόπεδο που το περιβάλλει, αλλά οι… πινελιές του δείχνουν ότι ο Ριχάρδος, είχε πρόθεση να το κάνει εκκεντρικό και επιβλητικό.
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια πισίνα μεγάλων (σχεδόν ολυμπιακών) διαστάσεων.
Η βίλα που διαθέτει ο γνωστός τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής, η οποία βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, έχει γίνει αρκετές φορές το επίκεντρο συνάντησης δημοφιλών τραγουδιστών, μάνατζερ και εκπροσώπων της showbiz στα ξέφρενα πάρτι που διοργάνωνε ο ιδιοκτήτης της.
Στο υπόγειο του εντυπωσιακού οικήματος εντόπισαν οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων κοσμήματα και πλάκες χρυσού.
Δείτε τις φωτογραφίες:
vila7vila8vila2vila3

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου