Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΤΩΡΑ! ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ! ΆΓΡΙΟ ΞΥΛΟ! ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕ ΦΩΤΟ

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤


Σοβαρά επεισόδια και συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών σημειώθηκαν μετά από πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε για τον θάνατο του Νιγηριανού λαθρομετανάστη Εμπουκά Μαμασουμπέκ. Αντιρατσιστικές, αντιφασιστικές συλλογικότητες κι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με κεντρικά συνθήματα «Όλοι στον δρόμο για τον Εμπουκά, Δικαιοσύνη για τον Εμπουκά» οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν μέχρι το Α.Τ. Ομονοίας.
DSC_2488
DSC_2510
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με βόμβες Μολότοφ στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν αρκετές ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, καθώς και καμένους κάδους απορριμάτων. Λίγο πριν τις 8, η κατάσταση εξομαλύνθηκε, καθώς οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.
Στις 8 Φλεβάρη, ο Εμπουκά, λαθρομετανάστης από την Νιγηρία, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε για εξακρίβωση στοιχείων στο ΑΤ Ομόνοιας, όπου και πέθανε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
omo1
omo2
omo3
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου