Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΩΡΑ 15:44! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΟΜΒΑ! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΙΝΕ ! «ΣΠΑΕΙ» ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΑΛΕ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ!! ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, που ο ίδιος είχε βάλει εδώ και πολλούς μήνες για όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα «σπάσει» ο Αλέξης Τσίπρας!
Ο ίδιος μάλιστα ανακοίνωσε πως θα εμφανιστεί στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου το βράδυ της Τρίτης.
«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον»,έγραψε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.
Σε μια πρωτοφανή κίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ προ μηνών είχε επιβάλλει εμπάργκο στις εμφανίσεις των βουλευτών και των στελεχών του στα μέσα του ομίλου ΣΚΑΪ.

Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό.Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
294 people are talking about this

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο ΣΚΑΙ “ λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη τη Σία Κοσιώνη και το διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά θα παραχωρήσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας”.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου