Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Σαν σήμερα η πριγκίπισσα Νταϊάνα χάνει τη ζωή της σε φρικτό τροχαίο Το μυστηριώδες σχόλιο της βασίλισσας Ελισάβετ για το θάνατο της πριγκίπισσας

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια, η Νταϊάνα άφησε την τελευταία της πνοή στις 4 τα ξημερώματα βυθίζοντας στο πένθος την Βρετανία, με τα ερωτήματα για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της να πολλαπλασιάζονται.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Νταϊάνα με τον αγαπημένο της Ντόντι Αλ Φαγιέντ έφυγαν από το ξενοδοχείο «Ritz» προκειμένου να επιστρέψουν στο διαμέρισμά τους στο Παρίσι. Σε λίγες ώρες, και οι δυο τους ήταν νεκροί.
Είκοσι δύο χρόνια, η πριγκίπισσα του λαού δεν έχει ξεχαστεί… Τις τελευταίες ώρες τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έχουν κατακλύσει αμέτρητα τρυφερά μηνύματα συμπαράστασης και νοσταλγίας.
«Έφυγες αλλά δεν σε ξεχάσαμε, σε αγαπάμε, μας λείπεις πριγκίπισσα Νταιάνα», «Ποτέ άλλοτε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα μας λείψει τόσο» αναφέρουν κάποια από τα πολλαπλά σχόλια των χρηστών.
Στις 31 Αυγούστου του 1997, Νταϊάνα και Ντόντι , μαζί με τον οδηγό Ανρί Πολ και τον Τρέβορ Ρις Τζόουνς, μέλος της προσωπικής της φρουράς, μπήκαν στην μαύρη Mercedes-Benz S280, προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγουν τους δεκάδες παπαράτσι που είχαν γίνει σκιά τους.
Φεύγοντας από το πίσω μέρος του ξενοδοχείου, από την έξοδο Rue Cambon, κατευθύνθηκαν από προς τη σήραγγα Pont de l’Alma. Εκεί παίχτηκε και η τελευταία πράξη του δράματος… Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε αγγίξει τα 105 χλμ./ώρα, έχασε τον έλεγχο λίγα λεπτά μετά την είσοδο στην σήραγγα με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε μια τσιμεντένια κολόνα.
Όπως όλα δείχνουν το δυστύχημα, προκάλεσε η επίμονη καταδίωξη των παπαράτσι σε συνδυασμό, βέβαια, με την ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του οδηγού.
Η Νταϊάνα καθόταν στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε οι γιατροί προσπάθησαν να την σώσουν, όμως είχε υποστεί απανωτά καρδιακά επεισόδια, καθώς όπως διαπιστώθηκε, η καρδιά της είχε μετατοπιστεί προς τη δεξιά πλευρά του θώρακα. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν στάθηκαν ικανές να την κρατήσουν στη ζωή με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στις 4 τα ξημερώματα.


Το μυστηριώδες σχόλιο της βασίλισσας Ελισάβετ για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα





Oπως είναι γνωστό, στις 31 Αυγούστου του 1997 η πριγκίπισσα Νταϊάνα, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας και διαδόχου του Βρετανικού θρόνου, Κάρολου, έχασε τη ζωή της σε φονικό τροχαίο στο Παρίσι, όπου σκοτώθηκε και ο τότε φίλος της, Ντόντι αλ Φαγιέντ.
Αυτή καθαυτή η είδηση του θανάτου της κοσμαγάπητης πριγκίπισσας προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η Mirror, ακόμα πιο σοκαριστική ήταν η αντίδραση της πρώην πεθεράς της, βασίλισσας Ελισάβετ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την βασιλική βιογράφο Ίνγκριντ Σιούαρντ, ο Κάρολος, ο οποίος βρισκόταν στο Μπαλμόραλ με τα παιδιά του και τη μητέρα του ήταν από τους πρώτους που έμαθε για το τραγικό γεγονός και σε κατάσταση σοκ έσπευσε να ενημερώσει την Ελισάβετ.
Τότε, εκείνη αντέδρασε με μυστηριώδη τρόπο: ρώτησε τον Κάρολο αν το δυστύχημα ήταν «προμελετημένο» και αν κάποιος είχε «βάλει γράσο στα φρένα» του αυτοκινήτου της Νταϊάνα και του Ντόντι.
Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κάρολος κατέρρευσε στην είδηση του θανάτου της Νταϊάνα και επέμεινε -παρά τις αντιρρήσεις του παλατιού- να πάει ο ίδιος στο Παρίσι για να παραλάβει τη σορό της «θλιμμένης πριγκίπισσας», όπερ και εγένετο, ενώ δεν είπε τίποτα στα παιδιά του για να τα προστατεύσει.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου