Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΩΡΑ 18:50! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ! ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ: ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΤΕΣ – ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ( ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο νεκρός μεταφέρθηκε απανθρακωμένος στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με ιδιωτικό όχημα -  Πληροφορίες ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα - Ομάδα προσφύγων και μεταναστών επιχειρούν να καταλάβουν το κέντρο κράτησης - Αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δακρυγόνα για να σταματήσουν τα επεισόδια



Μέρος της φωτιάς βρίσκεται και μέσα στον καταυλισμό.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι «πρόσφυγες»  που διαμένουν μέσα στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών  δεν αφήνουν τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρήσουν.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στην περίφραξη του καταυλισμού και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν δύο PZL από αέρος, ενώ στη συνέχεια συνέδραμαν και επίγειες δυνάμεις.
Στο σημείο βρίσκονται 3 οχήματα με 6 πυροσβέστες.
 Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται ο καταυλισμός.
Σύμφωνα με το lesvospost.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot εξεγέρθηκαν, συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και έβαλαν φωτιές εντός και εκτός του καταυλισμού, ζητώντας να φύγουν από εκεί.
Τον καταυλισμό πνίγουν μαύροι καπνοί. Σύμφωνα με πληροφορίες  φωτιά ξεκίνησε από κοντέινερ. Η πυροσβεστική προσπαθεί να μπει στον καταυλισμό για να ξεκινήσει η επιχείρηση κατάσβεσης.
Επί τόπου έχουν σπεύσει τρία οχήματα με έξι άνδρες.
Στη Μόρια σπεύδει και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook η εφημερίδα Πολιτικά

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου