Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΩΡΑ 14:52! ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ – ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Με ανάρτησή της η ΕΜΥ προειδοποιεί τους κατοίκους της Αττικής. Ήδη έχουν ανοίξει οι ουρανοί και πέφτουν πολλοί κεραυνοί. Κρίσιμο το επόμενο δίωρο για τις μετακινήσεις.
Οι ουρανοί άνοιξαν λίγο μετά τις 2 στην Αττική και τα προβλήματα είναι ήδη πολλά. Ο καιρός αγρίεψε και αυτή την ώρα υπάρχουν διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής, φανάρια δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κίνηση, ενώ η ΕΜΥ εξέδωσε προειδοποίηση. Αυτή, αφορά το επόμενο δίωρο και όπως αναφέρει, στην Αττική θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια του νομού. Καταιγίδες σε ανατολική Αττική και μέσα στον Σαρωνικό.
Στην Αττική θα επηρεαστούν κυρίως τα Δυτικά τα Κεντρικά και τα Νότια του Νομού . Αρκετά έντονες οι αναπτύξεις στην Ανατολική Αττική και μέσα στον Σαρωνικό. Προσοχή το επόμενο δίωρο
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη EMY
Σε εξέλιξη είναι ήδη το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει τη χώρα από την Πέμπτη το πρωί. Βροχές σημειώνονται σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και καταιγίδες εκδηλώνονται στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, κάτι που αποτυπώνεται και σε σχετική εικόνα του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-11.
201910310615_ir_c_gr.jpg
Για το υπόλοιπο της Πέμπτης, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της χώρας. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται αρχικά στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, από το απόγευμα όμως θα επηρεάσουν κατά κύριο λόγο τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, το Νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο.
Από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής έως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Στη συνέχεια και έως το μεσημέρι του Σαββάτου τα φαινόμενα θα επηρεάσουν εκ νέου στο σύνολο της χώρας, με τα ισχυρότερα αυτών να αναμένονται στη Ανατολική Θεσσαλία και Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο.
201911010000_accum_precip_gr_24.jpg
Χαλαζοπτώσεις αναμένονται από το μεσημέρι της Πέμπτης έως και τις πρώτες ώρες της Παρασκευής κατά κύριο λόγο στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Στη συνέχεια και έως το απόγευμα της Παρασκευής πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για το Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους μόνο σε πολύ μεγάλα υψόμετρα των ορεινών όγκων της χώρας.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα είναι ενισχυμένοι μόνο την Παρασκευή και θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 6 με 7 μποφόρ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου