Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., Αυτοί είναι οι 15 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣπου είχαν ρημάξει τα Εξάρχεια -Άλλαζαν συνεχώς εμφάνιση, ήταν ιδιαίτερα βίαιοι και θρασείς [ΦΩΤΟ]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δεκαπέντε (15) αλλοδαπών, μελών εγκληματικού δικτύου που διέπραττε συστηματικά διακεκριμένες κλοπές και ληστείες στα Εξάρχεια και εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων.
Σύμφωνα με το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, η σπείρα έκανε «χτυπήματα» τουλάχιστον κατά το τελευταίο εξάμηνο, με 18 εξ αυτών να έχουν εξιχνιαστεί. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., «οι εγκληματικές τους πράξεις χαρακτηρίζονταν από ιδιαίτερη θρασύτητα και βιαιότητα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μάλιστα, άλλαζαν την εξωτερική τους εμφάνιση, κυρίως με διαφορετικό κούρεμα και βάψιμο των μαλλιών τους», ενώ κατά την προσφιλή τους τακτική όταν συλλαμβάνονταν δήλωναν διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, εθνικότητα και ημερομηνία γέννησης.
Πρόκειται για τους:
1. (επ.) CHERIFI (ον.) OUSSAMA του MOHMAD και της DONYA , που γεννήθηκε το 2000 στην Αλγερία:
allodapoi-eksarxeia-ena
2. (επ.) MOUHAMD ή MOHAMAD (ον.) FARES του ALI και της ZAINEB ή ZEYNAB ή ZANEB , που γεννήθηκε το 1997 στην Αλγερία:
allodapoi-eksarxeia-dyo
3. (επ.) BOUHAMID (ον . ) ANIS του AMIN και της MALIKA , που γεννήθηκε 21-02-1996 στην Αλγερία:
allodapoi-eksarxeia-tria
Πηγή ➤https://www.newschorissinora.com/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου