Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Συνελήφθη Ιρανός που φέρεται ως ύποπτος για υποκίνηση εξέγερσης των μεταναστών «να πάρουν τα όπλα» στον Έβρο.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συνελήφθη ύστερα από αστυνομική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής χθες το βράδυ στην Κυψέλη, ένας 22χρονος Ιρανός αναρχικός. Ο συλληφθείς φέρεται να καλούσε μέσω Facebook τους ομοϊδεάτες του εδώ στην Ελλάδα, σε εξέγερση και στην παροχή οπλισμού στους μετανάστες στον Έβρο, για να αντισταθούν ένοπλα έναντι των ελληνικών δυνάμεων της Αστυνομίας και του Στρατού.
Ο νεαρός εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη με την κατηγορία της υποκίνησης σε εξέγερση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.
Στη σύλληψη ενός Ιρανού προχώρησαν  οι αρχές μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην Κυψέλη.
Ο Ιρανός φέρεται να είχε αναρτήσει κείμενο σε ιστοσελίδες στο οποίο καλούσε τους μετανάστες «να πάρουν τα όπλα ώστε να ανοίξουν τα σύνορα στον Έβρο».
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία φέρεται να προχώρησε την Κυριακή. Τον εντόπισε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην Κυψέλη και του πέρασε χειροπέδες. Αν και το αδίκημά του είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, το παρελθόν του είναι πλούσιο και είναι πολύ γνωστός στο χώρο καθώς είχε πολλές σχέσεις με καταζητούμενο της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας».
Στο κείμενό του καλούσε επίσης και σε εξεγέρσεις σε άλλες χώρες της Ευρώπης: «Εμείς οι μετανάστες της Ευρώπης να βγούμε στους δρόμους» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Tο κείμενό του, είχε δει το «φως» της δημοσιότητας στους πιο διαδεδομένους ιστότοπους των αναρχικών και ο Ιρανός, αφού περιέγραφε πώς έφτασε στην Ελλάδα, ανέφερε ότι «εμείς οι μετανάστες που βρισκόμαστε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα πρέπει να είμαστε ήσυχοι και πρέπει να βγούμε στους δρόμους μαζί με τους ντόπιους ενάντια σε ό,τι συμβαίνει στα σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας».
Πηγή ➤

1 σχόλιο: