Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ: ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ! ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στο σημείο συνοριακής διέλευσης στις Καστανιές του Έβρου. Λίγο πριν τις 10.00 σημειώθηκαν νέα επεισόδια με δακρυγόνα και χημικά που έπεσαν από την τουρκική πλευρά.
Τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα του στρατού και της αστυνομίας έχουν υποστεί φθορές από τον πετροπόλεμο. Στην επιχείρηση αναχαίτισης οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν και όχημα ρίψης νερού.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ πραγματοποιήθηκε χρήση χημικών και δακρυγόνων από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια να διασπαστούν οι ελληνικές δυνάμεις. Η ατμόσφαιρα έγινε γρήγορα αποπνικτική με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να κρατήσουν τις θέσεις τους.
Δείτε ζωντανή εικόνα
ΠΑΣΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ! ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΕ Ο .....
fake news ! Την νέα τουρκική προβοκάτσια διέψευσε από την πρώτη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση
Ξεκάθαρο μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου με αφορμή βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ειναι fake news
«Το βίντεο που δείχνει θύμα στα Ελληνο-Τουρκικά σύνορα είναι ψευδής είδηση. Καλούμε τους πάντες να δείξουν προσοχή όταν αναμεταδίδουν νέα που προωθούν την Τουρκική Προπαγάνδα».
Με την συγκεκριμένη ανάρτηση στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας εφιστά την προσοχή όλων στην αναπαραγωγή «ειδήσεων που προωθούν την Τουρκική Προπαγάνδα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, με αφορμή βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μιλούν για μετανάστη-θύμα από τις ελληνικές δυνάμεις.
Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως υπάρχει ένας νεκρός μετανάστης στα σύνορα του Έβρου.
Πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαψεύδουν κατηγορηματικά την εν λόγω «είδηση» και κάνουν λόγο για επικίνδυνη προπαγάνδα από την πλευρά της Τουρκίας.
Την «είδηση» διέψευσε μέσω Twitter και επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου