Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Κορωνοϊός: Σάλος με την πτήση της TUI από τη Ζάκυνθο προς την Ουαλία – «Ήταν γεμάτη εγωιστές, χωρίς μάσκες», λέει επιβάτης

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Αυτή η πτήση ήταν καταστροφή. Ο διπλανός μου είχε τη μάσκα στο λαιμό του. Όχι μόνο η αεροπορική εταιρεία δεν του συνέστησε να την φορέσει σωστά, αλλά τον κέρασαν και δωρεάν ποτό, όταν είπε ότι γνώριζε κάποιο από τα μέλη του πληρώματος» λέει η Στέφανι Γουάτφιλντ, επιβάτιδα στην επίμαχη πτήση της TUI, στο BBC και προσθέτει: «Πολλοί έβγαλαν τις μάσκες τους και περπατούσαν πάνω-κάτω στο διάδρομο για να μιλήσουν σε άλλους».
Η Στέφανι Γουάτφιλντ με το σύζυγό της είχαν αποφασίσει να τεθούν σε απομόνωση προτού καν ενημερωθούν για τα κρούσματα.
«Μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος, πολλοί επιβάτες έβγαλαν αμέσως τις μάσκες. Η πτήση ήταν γεμάτη από εγωιστές «κορονηλίθιους» κι ένα πλήρωμα ανίκανο που δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο», υποστηρίζει η Στέφανι.
Στο μεταξύ, σε καραντίνα έχουν μπει οι επιβαίνοντες της πτήσης της TUI 6215 από τη Ζάκυνθο προς το Κάρντιφ της Ουαλίας, καθώς παρουσιάστηκαν 16 κρούσματα κορωνοϊού, από τρεις διαφορετικές ομάδες ατόμων, στην πτήση.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσε η ιστοσελίδα WalesOnline, δόθηκε εντολή όποιοι ήταν πάνω στην πτήση 6215 της 25ης Αυγούστου, να μπουν σε καραντίνα κατ’ οίκον.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Ουαλίας αναφέρεται ότι μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων έχει δοθεί οδηγία στους επιβαίνοντες να εξεταστούν και να παραμείνουν σε απομόνωση.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου