Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Οργισμένη καταδίκη της Αθήνας για την πρόκληση με το drone στο Καστελόριζο: Οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤ 

Με τον πλέον απερίφραστο τρόπο καταδίκασε το ΥΠΕΞ την προσβολή του εθνικού συμβόλου της Ελλάδας από τουρκικό drone στο Καστελόριζο.

Σε ανακοίνωσή του το υπ. Εξωτερικών τονίζει ότι τέτοιες ενέργειες δυναμιτίζουν τις προοπτικές αποκλιμάκωσης στη Μεσόγειο και καλεί την Τουρκία να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή προσβολή της Ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο.

Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες αποσκοπούν να δυναμιτίσουν τις προοπτικές αποκλιμάκωσης της έντασης μεταξύ των δυο χωρών.

Αναμένουμε από τις τουρκικές αρχές την άμεση καταδίκη και διερεύνηση του περιστατικού, ώστε οι υπαίτιοι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Η απίστευτη πρόκληση

Ο τουρκικός εθνικός ύμνος ξύπνησε, το πρωί του Σαββάτου τους κατοίκους του συμπλέγματος του Καστελόριζου, καθώς τουρκικό στρατιωτικό drone πετούσε ανενόχλητο επί 1 ώρα βιντεοσκοπώντας θέσεις του ελληνικού Στρατού.

Η απίστευτη πρόκληση των Τούρκων αποκαλύφθηκε από το δελτίο ειδήσεων του OPEN TV.

Έβαψαν με κόκκινη μπογιά την ελληνική σημαία

Την ίδια στιγμή, το τουρκικό KARAR.tv έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με πλάνα από drone τα οποία δείχνουν το Καστελόριζο από ψηλά και την ελληνική σημαία που φαίνεται από την είσοδο στο λιμάνι.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο, η ελληνική σημαία φαίνεται ότι έχει βαφτεί με κόκκινη μπογιά, ενώ άγνωστο παραμένει αν το συγκεκριμένο drone, είναι εκείνο που εμφανίστηκε και έπαιζε τουρκικά εμβατήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός KARAR TV μετέδωσε πως ομάδα Τούρκων εθνικιστών Μηχανικών είναι οι δράστες της προκλητικής ενέργειας.

.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου