Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Σταμάτησαν παγκόσμια πρωταθλήτρια στην άρση βαρών στο αεροδρόμιο γιατί δεν πίστευαν πως είναι γυναίκα (ΦΩΤΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤ 

Η Άννα Τουράεβα είναι έξι φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο δυναμικό τρίαθλο, ένα είδος άρσης βαρών, που πρέπει να σηκώσεις κάποιο βάρος σε τρεις προσπάθειες.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστή σε όλους και σίγουρα κάποιοι δεν μπορούν να φανταστούν όταν βλέπουν το γυναικείο όνομά της πως έχουν να κάνουν με ένα άτομο με έντονα ανδρικά χαρακτηριστικά.

Η Ρωσίδα επιχείρησε να ταξιδέψει από την Αγία Πετρούπολη στο Κρασνοντάρ, αλλά οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρίας τής ζήτησαν να αποδείξει πως είναι γυναίκα, αλλιώς δεν θα την άφηναν να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. «Πρόκειται για ξεφτίλα», ανέφερε.

Τα ίδια πέρασε και στο αεροδρόμιο της Μόσχας «Βνούκοβο», όπου έπρεπε να κάνει την ανταπόκριση, με τους υπαλλήλους να της συμπεριφέρονται με πολύ άσχημο τρόπο. Όπως περιέγραψε, επικράτησε «αναρχία» και η διαδικασία να αποδείξει πως είναι γυναίκα ήταν σαν να είναι ένα «πεντάχρονο που του κάνουν άσεμνες ερωτήσεις».

Η αεροπορική εταιρία, πάντως, ανακοίνωσε πως ήδη διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό.

Η Άννα Τουράεβα άλλαξε τρόπο ντυσίματος και μαλλιού όταν ήταν ακόμα έφηβη, εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης. Ωστόσο, ουδέποτε προχώρησε σε αλλαγή φύλου, αν και πλέον βγαίνει με γυναίκες κι όχι με άνδρες.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου