Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Στο «ψυγείο» οι αντιστράτηγοι της ΕΛ.ΑΣ Ποιοι θέτουν «βέτο» για καμία

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ποιοι θέτουν «βέτο» για καμία αποστρατεία αντιστρατήγων στην Ελληνική Αστυνομία

Όλα προοιωνίζουν ότι την Τρίτη θα βγει επιτέλους «λευκός καπνός» από το μέγαρο της Κατεχάκη και θα ξεκινήσουν οι ετήσιες κρίσεις των Αξιωματικών που, όπως είχαμε γράψει, ανέμεναν την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για την βαθμολογική εξέλιξη των Υποδιευθυντών της ΕΛ.ΑΣ.

Η πλοκή, οι ζυμώσεις και οι παρεμβάσεις των προηγούμενων ημερών με πρωταγωνιστές τους πέντε Αντιστράτηγους της αστυνομίας που σε συνεργασία με μέρος της εξουσίας που κατάφεραν να ακουμπήσουν, ανέδειξαν ως επικρατέστερο σενάριο κρίσεων, εκείνο της παραμονής όλων, χωρίς να οδηγηθεί κανένας στην αποστρατεία διατηρώντας την επετηρίδα και το σχήμα στην κορυφή της πυραμίδας της ιεραρχίας τα ίδια πρόσωπα στους ίδιους βαθμούς.

Όπως ήδη αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευσή μας δύο είναι οι «αδύναμοι κρίκοι» των μεταξύ των Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ, οι Νοτίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης μαζί με τον Προϊστάμενο Επιτελείου Παναγιώτη Ντζιοβάρα, με τον δεύτερο να έχει ενταχθεί στην «ομάδα προστασίας» του Γενικού Γραμματέα Κωνσταντίνου Τσουβάλα, που μαζί με τον νυν Αρχηγό Μιχάλη Καραμανλάκη φαίνεται να έχουν καταφέρει να «σώσουν» τον Ηπειρώτη Στρατηγό.

Ο  Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, φαίνεται να τον διατηρεί στο σώμα η σύνδεσή του με το άρμα του επίσης αμετακίνητου Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Ανδρέα Δασκαλάκη.

Σίγουρα αυτό το ενδεχόμενο θα εγείρει αντιδράσεις και «αξιωματική γρίνια» στις χαμηλότερες τάξεις των βαθμοφόρων της ΕΛ.ΑΣ  αφού θα φρακάρει τρόπον τινά τις προαγωγές όλων των προηγουμένων και η επετηρίδα θα παραμείνει στάσιμη σε κατάσταση ασφυξίας για ακόμη μια χρονιά.

Δέον να σημειώσουμε ότι παλαιότερα σε παρόμοιες περιπτώσεις «αόρατων»  κρίσεων οι Συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών, απευθυνόταν στους διατηρητέους στρατηγούς ως «Μητροπολίτες», λόγω της ισοβιότητας των τελευταίων!

Πηγή ➤Newsroom L&O


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου