Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΠΙΛΟΤΟΣ αγνοείται η τύχη ενός διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς αγνοείται η τύχη ενός διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πρόκειται για διθέσιο πολιτικό αεροσκάφος το οποίο απογειώθηκε από την Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα, όπου θα επικοινωνούσε με τον ασύρματο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Για τον εντοπισμό του έχει ξεκινήσει έρευνα στην οποία συμμετέχουν δύο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα από τη βάση του Ακτίου και ένα από τη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα τωρα ωρα 14.50 

Ηδη έχει απογειωθεί από το Ακτιο ελικόπτερο Agusta Bell και αεροσκάφος Canadair για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού.

Οι έρευνες επικεντρώνεται στους Μηλιωτάδες Ζαγορίου καθώς από τις δωδεκάμισι το μεσημέρι χάθηκε το ίχνος του.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost το τελευταίο στίγμα έχει καταγραφεί στις 12:28 πέντε ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ιωαννίνων, που έχει υπολογιστεί στην ευρύτερη περιοχή των Μηλιωτάδων.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Αστυνομίας, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυνάμεις της ΕΜΑΚ, ραδιοερασιτέχνες, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, άλλες εθελοντικές ομάδες και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση συντονίζεται από την Πολιτική Προστασία η οποία βρίσκεται επί τόπου με τέσσερα δικά της οχήματα και προσωπικό.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου