Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Έδεσσα: Βρήκαν 24.700 κροτίδες στο κατάστημά του και τον συνέλαβαν.....Κρήτη: Μετέφερε 168.000

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας συνελήφθη ημεδαπός στην Ημαθία για παράνομη κατοχή κροτίδων, καθώς εντοπίστηκαν πάνω από 24.700 κροτίδες που είχε στο κατάστημά του.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθη ένας ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Ειδικότερα, συνελήφθη χθες (29 Απριλίου 2021) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε περιοχή της Ημαθίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 540 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 24.765 κροτίδες.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.

Κρήτη: Μετέφερε 168.000 κροτίδες με φορτηγό στο Ηράκλειο!


«Εκρηκτικό» Πάσχα ετοίμαζε ο 64χρονος Έλληνας 
«Εκρηκτικό» Πάσχα ετοίμαζε ένας 64χρονος Έλληνας με τις δεκάδες χιλιάδες κροτίδες που σκόπευε να ρίξει στην αγορά του Ηρακλείου! Τα σχέδιά του ματαιώθηκαν για… δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες όταν το Ι.Χ. φορτηγό με το οποίο μετέφερε το παράνομο εμπόρευμα εντοπίστηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Άμεσης Δράσης που είχαν υπόνοιες για την επικείμενη διανομή του φορτίου, καθώς ο 64χρονος είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο και πριν από λίγες ημέρες, εγκλώβισαν το φορτηγό στο Ηράκλειο και έκαναν έλεγχο, κατά την διάρκεια του οποίου βρήκαν στο εσωτερικό του συνολικά 168.000 κροτίδες!

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας. Τη Μ. Δευτέρα, είχε γίνει έφοδος στο κατάστημα και σε άλλους χώρους ιδιοκτησίας του στο Ηράκλειο, καθώς και στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, στα οποία οι αστυνομικοί είχαν κατάσχει συνολικά 12.220 κροτίδες διαφόρων ειδών και μεγεθών.

Πωλούσαν εκατοντάδες κροτίδες σε Σητεία και Βοιωτία


Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην επιχείρηση ιδιοκτησίας ενός Έλληνα στην Σητεία το απόγευμα της Μ. Τετάρτης, αποκάλυψε ότι διέθετε προς πώληση 232 τεμάχια παράνομων πυροτεχνημάτων. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

Σε μια περιοχή της Βοιωτίας, συνελήφθησαν το απόγευμα της Μ. Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών δύο Έλληνες, ένας άνδρας στη κατοχή και την κατοικία του οποίου βρέθηκαν 272 κροτίδες και μία γυναίκα που είχε στην κατοχή της άλλες 34 κροτίδες. Όλες κατασχέθηκαν και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Γυναίκα πωλούσε πάνω από 1.000 κροτίδες

Αιφνιδιαστικός έλεγχος διενεργήθηκε το βράδυ της Μ. Τρίτης στο κατάστημα μιας Ελληνίδας σε περιοχή της Βόνιτσας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου, που ανακάλυψαν 1.006 κροτίδες
τις οποίες θα διέθετε προς πώληση και κατασχέθηκαν.

Η γυναίκα συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου στον οποίο παραπέμφθηκε της άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου