Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΕΥΒΟΙΑ! ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Απίστευτη τραγωδία  συνέβη πριν από λίγο στην περιοχή Γυμνό Ευβοίας όπου  σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρία τουλάχιστον μέλη συνεργείου της ΔΕΗ χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ άλλαζαν κολώνα της ΔΕΗ.

Οι τρεις εργαζόμενοι είναι νεκροί, ενώ ένας συνάδελφός του είναι σοβαρά τραυματισμένος. Επί τόπου σπεύδουν  ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής Χαλκίδας. Ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι δύο νεκροί είναι Έλληνες και ο τρίτος συνάδελφός τους αλβανικής καταγωγής που ζούσε σε κοντινό χωριό από αυτό που συνέβη η τραγωδία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα επιχειρούν για να απεγκλωβίσουν τον έναν νεκτό από το στύλο ρεύματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Γιώργο Αδαμίδη εξωτερικά συνεργεία εργάζονταν στην περιοχή του Γυμνού Ευβοίας για συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του δικτύου. «Η πρώτη εικόνα που ξέρουμε είναι πως έγινε κάποιο ατύχημα, κόπηκε κάποιο σύρμα και με την ταλάντωση του έτσι όπως κόπηκε και ακούμπησε στην μέση τάση, αφού ηλεκτρίστηκε αυτό με την σειρά του τρεις εργαζόμενοι στην κολώνα τους χτύπησε το ρεύμα, περισσότερο από 20.000volt επιφέροντας τους ακαιραίο θάνατο, δεν έχουμε ακόμα την εικόνα γιατί τώρα πηγαίνουν στο σημείο για αυτοψία».

 Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου