Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε στην αγκαλιά του την 11μ ηνών Λυδία – «Ένα κομμάτι της καρδιάς μου έμεινε εκεί»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς από το έγκλημα που σημειώθηκε πριν λίγες εβδομάδες στα Γλυκά Νερά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 20χρονη Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της, από αδίστακτους ληστές.

Μετά το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως την προηγούμενη Παρασκευή το «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη για τη δολοφονία, νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για ένα ύποπτο αυτοκίνητο κι ένα μηχανάκι, που κινήθηκαν στην περιοχή, λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα του μοιραίου πρωινού της 11η Μαΐου.

Στο προ μια εβδομάδας βίντεο, διακρινόταν ένα ύποπτο αυτοκίνητο, λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λεωφόρο Λαυρίου.

«Βαθύ Μπλε»: Ο Αστυνομικός που, πήρε στην αγκαλιά του την 11μηνών Λυδία, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά

Συγκλονιστικές μαρτυρίες αστυνομικών παρουσιάζονται σε βίντεο της ΕΛ.ΑΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω εφαρμογής που ονομάστηκε «Deep blue», («βαθύ μπλε»), ακριβώς για να δώσει την ουσία του βαθύτερου ανθρώπινου ρόλου που έχει ο αστυνομικός, εκτός από την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την καταστολή.

Το  πρωί της Κυριακής προβλήθηκε και η τρίτη ιστορία, με την περιγραφή του αστυνομικού, ο οποίος μπήκε πρώτος στη μεζονέτα όπου έγινε πριν λίγες μέρες το φρικτό έγκλημα με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και πήρε αμέσως στα χέρια του το μωρό της αδικοχαμένης κοπέλας, το οποίο έκλαιγε γοερά, για να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τον τόπο του φρίκης.

Μπήκε πρώτος στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, μεταξύ των πληρωμάτων που κλήθηκαν για τη  ληστεία με δολοφονία, της 20χρονης Caroline Couch. Πατέρας και ο ίδιος, ο Αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Βαρδίκος, χωρίς σκέψη, πήρε στα χέρια του την 11μηνών Λυδία, ενώ έκλαιγε γοερά, και την απομάκρυνε με ασφάλεια.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου