Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Καλλονές πίσω από τα κάγκελα: 12 γυναίκες στα καλλιστεία σωφρονιστικών υπαλλήλων της Ρωσίας ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η ψηφοφορία είναι διαδικτυακή και ολοκληρώνεται την Παρασκευή


(Στην πρώτη φωτογραφία) Από αριστερά: Ντάρια Στρογκόνοβα, Βερόνικα Σβεντ, Αναστάζια Οκολέλοβα

Η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φυλακών δημοσίευσε την λίστα με τις 12 υποψήφιες σωφρονιστικές υπαλλήλους για τον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Penal System 2021.

Οι 12 φιναλίστ, που επιλέχθηκαν από σχεδόν 100 διαγωνιζόμενες που κέρδισαν τον τοπικό διαγωνισμό στην περιοχή τους, θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 7 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή όταν και η πιο δημοφιλής θα λάβει το στέμμα. Οι διαγωνιζόμενες προέρχονται από όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Μούρμανσκ στα βόρεια και του Σαχαλίν στην Άπω Ανατο



Αυτή την στιγμή, τρίτη μέρα της ψηφοφορίας, προηγείται η Νταϊάνα Σατ από την Δημοκρατία της Τούβα, στην Νότια Σιβηρία.

Η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φυλακών δεν είναι η πρώτη κυβερνητική υπηρεσία που προωθεί το έργο της μέσω διαγωνισμού ομορφιάς. Το 2019, η Εθνική Φρουρά (Rosgvardia) διοργάνωσε τον δικό της διαγωνισμό - το «Beauty of Rosgvardia» που κέρδισε η αστυνομικός Άννια Κραμτσόβα από την περιοχή του Σβέρντλοβσκ, στην Αικατερινούπολη.

Η Άννια Κραμτσόβα πήρε σημαντική βοήθεια αυξάνοντας την δημοτικότητα της, χρησιμοποιώντας το Instagram, όπου ανέβασε σέξι φωτογραφίες, κάτι που στην συνέχεια οδήγησε στην απόλυση της, με την ίδια να κάνει λόγο για φθόνο από τις συναδέλφους της. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, απολύθηκε αφού ανήρτησε ένα βίντεο μέσα από μια φυλακή της Ροζγκβάρντια, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο ασφαλείας.



Οι διοργανωτές των καλλιστείων «Beauty of Rosgvardia» κατέθεσαν έφεση προκειμένου να αντιστρέψουν την απόφαση της απόλυσης, που όμως απορρίφθηκε.

«Ο διαγωνισμός που κέρδισα έκανε τα πράγματα χειρότερα για μένα αφού δημιούργησε μια προκατειλημμένη στάση απέναντι μου» είπε η Άννια Κραμτσόβα.

Πηγή: Huffingtonpost, RT

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου