Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς στου Ζωγράφου μαζί με ένα ακόμη άτομο - Οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Ντου» της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα - Οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μαζί με ένα ακόμη άτομο - Θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στις φυλακές Δομοκού 

 Τον φιλοξενούσε 52χρονη από την Ουκρανία που έχει πολιτογραφηθεί Ελληνίδα - Οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μαζί με την γυναίκα 


Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου το βράδυ της Πέμπτη ο Χρήστος Παππάς, το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Ο 60χρονος φέρεται να εξαφανίστηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άρχισε η διαδικασία σύλληψης των μελών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς μεταφέρθηκε στον 10 όροφο της ΓΑΔΑ και φυλάσσεται στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής.

Οι αστυνομικοί τον είχαν αναζητήσει σε έξι τουλάχιστον τόπους διαμονής στην Αττική αλλά και στα Γιάννενα που είναι ο τόπος καταγωγής του χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ οι αρχές τον είχαν ψάξει μέχρι και στο Άγιον Όρος αλλά ούτε εκεί εντοπίστηκε.

Το πρωί της Παρασκευής, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, ο Χρήστος Παππάς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών κι από εκεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο, είχε συλληφθεί στις Βρυξέλλες και ο έτερος Χρυσαυγίτης, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός και μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου