Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ιωάννινα: Μπαράζ διαρρήξεων στα χωριά του Ζαγορίου σε μία νύχτα! Έπιασαν επ' αυτοφώρω ληστές σε Λάρισα και Πάτρα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν ο αριθμός των σπιτιών που «χτύπησαν» - Έπιασαν επ' αυτοφώρω ληστές σε Λάρισα και Πάτρα
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Ανατολικού Ζαγορίου στα Ιωάννινα η επιδρομή αγνώστων κακοποιών που εξαπέλυσαν μπαράζ διαρρήξεων σε σπίτια και όχι μόνο, κατά την διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες «χτύπησαν» στις κοινότητες Δεμάτι και Μηλιωτάδες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη πόσα σπίτια διέρρηξαν, ενώ στην πρώτη κοινότητα φέρονται να διέρρηξαν και μια εκκλησία και εξετάζεται αν έκλεψαν κειμήλια. Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί πόσα σπίτια διέρρηξαν και αν οι διαρρήκτες «επισκέφθηκαν» και άλλα χωριά.

Τον συνέλαβαν πριν προλάβει να κλέψει

Μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τρύπωσε σε ένα κατάστημα στη Λάρισα με σκοπό να ξαφρίσει το ταμείο ένας Έλληνας, όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη που κάλεσε αμέσως αστυνομικούς. Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Σε ένα σπίτι στην Πάτρα είχαν μπει κρυφά το βράδυ της Τρίτης δυο άγνωστοι και αποπειράθηκαν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα. Όμως, τους πήρε είδηση ο ένοικος και τράπηκαν σε φυγή. Πριν εκπνεύσουν τα όρια του αυτοφώρου, ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες, ένας Έλληνας που συνελήφθη την Τετάρτη το βράδυ από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου