Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Δικηγόρος Σεμέδο: «Δεν μπορεί να υπάρχει βι ...... και να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Αύριο θα περάσουμε την διαδικασία της ανάκρισης με αυτό το κλίμα και θα ήθελα να προστατεύσω τον πελάτη μου, καθώς και να υπενθυμίσω το τεκμήριο της αθωότητας»

Ο δικηγόρος Μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο  δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης.

Ο Σταύρος Γεωργόπουλος, είπε πως σε ότι αφορά το παρελθόν του παίκτη και τις διώξεις σε άλλες χώρες, δεν έχει υπάρξει καταδίκη του, δε στην Πορτογαλία που διώχθηκε υπήρξε αθώωση του, όπως ισχυρίστηκε ο δικηγόρος.

«Αύριο θα περάσουμε την διαδικασία της ανάκρισης με αυτό το κλίμα και θα ήθελα να προστατεύσω τον πελάτη μου, καθώς και να υπενθυμίσω το τεκμήριο της αθωότητας», ανέφερε ο κ. Γεωργόπουλος.

Όπως είπε σχετικά με τις καταγγελίες και την δίωξη για ομαδικό βιασμό, ο συνήγορος του Σεμέδο είπε πως «δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ότι έγινε».

«Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παράγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν "βόλτες" μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ!», υποστήριξε ο κ. Γεωργόπουλος, αναφέροντας ότι υπάρχει μήνυμα με τέτοιο περιεχόμενο από την κοπέλα που έκανε την καταγγελία προς τον συλληφθέντα για ομαδικό βιασμό, σύμφωνα με τον ant1.gr.

Όπως προσέθεσε, «εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

«Δεχόμαστε μια επίθεση», προσέθεσε ο δικηγόρος του Σεμέδο, ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν οχλήσεις και προς τον παίκτη για την καταβολή χρημάτων, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο για εκβιασμό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ρούμπεν Σεμέδο: Η κατάθεση της 17χρονης, η απάντηση του παίκτη και η κατηγορία 


Συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο, που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, για τον βιασμό 17χρονης, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, στην Γλυφάδα.

Ο 40χρονος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από την δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία. Ο 40χρονος, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Η καταγγελία τη 17χρονης

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 17χρονη, η ίδια μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, πήγε σε ένα υπνοδωμάτιο για να κοιμηθεί. Στο δωμάτιο και ενώ κοιμόταν εισέβαλε ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος φέρεται να τη βίασε. Αμέσως μετά στο ίδιο δωμάτιο εισήλθε και ο Σεμέδο ο οποίος επίσης την κακοποίησε σεξουαλικά.

Κατάθεση έδωσε και η 16χρονη φίλη του θύματος που επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της. Με την κοπέλα η 17χρονη διασκέδαζε μαζί σε νυχτερινά μαγαζιά της Γλυφάδας και του Ωρωπού προτού καταλήξουν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021 στο σπίτι του Σεμέδο.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, η 17χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε στις Αρχές. Όπως είπε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε μαζί με την φίλη της σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας και στη συνέχεια στον Ωρωπό, μαζί με τους δύο άντρες. Τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ είχαν καταναλώσει, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγαν στο σπίτι του Σεμέδο όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν.

«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος (σ.σ. ο 40χρονος) και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία…».

Ρούμπεν Σεμέδο: Με χειροπέδες στον εισαγγελέα – «Είναι αθώος, έχουμε αδιάσειστα στοιχεία», λέει ο δικηγόρος του

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού Ρούμπεν Σεμέδο, που έκανε καριέρα τα τελευταία χρόνια σε κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας.

Ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, έξω από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, τόνισε ότι ο Σεμέδο αρνείται την κατηγορία.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία. Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλια», ανέφερε ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, είπε πως σε ό,τι αφορά το παρελθόν του παίκτη και τις διώξεις σε άλλες χώρες, δεν έχει υπάρξει καταδίκη του, στην Πορτογαλία, δε, όπου διώχθηκε, υπήρξε αθώωση του.

«Αύριο θα περάσουμε την διαδικασία της ανάκρισης με αυτό το κλίμα και θα ήθελα να προστατεύσω τον πελάτη μου, καθώς και να υπενθυμίσω το τεκμήριο της αθωότητας», ανέφερε ο κ. Γεωργόπουλος.
Όπως είπε σχετικά με τις καταγγελίες και τη δίωξη για ομαδικό βιασμό, ο συνήγορος του Σεμέδο είπε πως «δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε».

«Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παράγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν ”βόλτες” μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ», υποστήριξε ο κ. Γεωργόπουλος, αναφέροντας ότι υπάρχει μήνυμα με τέτοιο περιεχόμενο από την κοπέλα που έκανε την καταγγελία προς τον συλληφθέντα για ομαδικό βιασμό.
Όπως προσέθεσε «εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

«Δεχόμαστε μια επίθεση», προσέθεσε ο δικηγόρος του Σεμέδο, ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν οχλήσεις και προς τον παίκτη για την καταβολή χρημάτων, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο για εκβιασμό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου