Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Καστελόριζο: Το βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε ο Τούρκος φυγάς και τα ερωτήματα «Φύλλο και φτερό» κάνουν οι ελληνικές αρχές τα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι ελληνικές αρχές τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία είχαν πάνω τους οι δύο Τούρκοι που έφτασαν κολυμπώντας, τη Δευτέρα, από τα τουρκικά παράλια, στο Καστελόριζο.

Ο ένας μάλιστα είχε προσπαθήσει να διαφύγει της σύλληψης, μπαίνοντας σε πλοίο της γραμμής και συνελήφθη στη Ρόδο.

Το βίντεο τράβηξε ένας από τους δύο Τούρκους μόλις πάτησε στο Καστελόριζο, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει το στίγμα με το ακριβές σημείο, κάτι στο οποίο εστιάζουν οι Αρχές.

Όπως μετέδωσε το OPEN, δύο άτομα εντοπίστηκαν να κολυμπούν στο Καστελόριζο πριν από το πρώτο φως της ημέρας. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια και έφτασαν κολυμπώντας στο Καστελόριζο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους στα κινητά τηλέφωνα των δύο Τούρκων. Ο ένας κρατείται στη Ρόδο και ο άλλος στο Καστελόριζο.

Στο βίντεο λέει ότι θαυμάζει τις ομορφιές του νησιού και την αρχιτεκτονική του και έχει πάνω καρφιτσωμένο το στίγμα, δηλαδή το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκεται. Με το θέμα αυτό ασχολούνται οι αρχές, δηλαδή για ποιο λόγο υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου