Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Φυλάκιση 13 ετών στον 41χρονο για τη δολοφονία της Κλειούς στην Κρήτη Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό ο σύντροφός της

Ένοχο χωρίς κανένα ελαφρυντικό, «υιοθετώντας» την πρόταση του εισαγγελέα, έκρινε τον 41χρονο κατηγορούμενο για το θάνατο της 31χρονης Κλειούς, τον Νοέμβριο του 2019, στο Ηράκλειο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Ο 41χρονος κατηγορείται για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο».

Σύμφωνα με το neakriti.gr το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, επέβαλε στον 41 ετών άνδρα, ποινή κάθειρξης 13 ετών, για το θάνατο της 31 ετών Κλειούς. Η Έδρα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον σύντροφο της Κλειούς. Στη συνέχεια, ο Εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε να επιβληθεί στον καταδικασθέντα ποινή κάθειρξης 14 ετών. Τελικά, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε η έφεση του άνδρα να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Έτσι, ο καταδικασθείς επιστρέφει στη φυλακή.

Η άτυχη Κλειώ έχασε τη ζωή της στα τέλη Νοεμβρίου του 2019.

Σύμφωνα με το βούλευμα με το οποίο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 41χρονος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο κατηγορούμενος φέρεται να χτύπησε την κοπέλα επειδή θεώρησε ότι εκείνη είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία χρόνια, ενώ, σύμφωνα με το βούλευμα, αμφότεροι είχαν υπάρξει χρήστες ναρκωτικών και ανά περιόδους παρακολουθούσαν προγράμματα απεξάρτησης.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου