Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

πίσω από την κλοπή ήταν ένας 22χρονος Ρομά Ημαθία: Ξήλωσε όλες τις μπαταρίες από σταθμό τηλεπικοινωνιών!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η αξία τους ανέρχεται συνολικά σε 5.000 ευρώ
Μεγάλη ζημιά είχε προκαλέσει ένας άγνωστος διαρρήκτης που είχε εισβάλει τον περασμένο Ιούνιο σε έναν σταθμό τηλεπικοινωνιών σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας και είχε ξηλώσει όλους τους συσσωρευτές που τον ενεργοποιούσαν!

Ο δράστης είχε αρπάξει 13 μπαταρίες συνολικής αξίας 5.000 ευρώ προκαλώντας εκτεταμένες φθορές και το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η λειτουργία του σταθμού. Όπως προέκυψε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, πίσω από την κλοπή ήταν ένας 22χρονος Ρομά σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δυο χρόνια μετά βρήκαν ποιος έκλεψε το αυτοκίνητο


Το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί πριν από δύο χρόνια από ένα χωριό του δήμου Γόρτυνας, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του διασκέδαζε σε μια κοινωνική εκδήλωση, είχε βρεθεί λίγους μήνες μετά εγκαταλελειμμένο στο Ηράκλειο. Όμως, μόλις τώρα αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δράστη από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων. Πρόκειται για έναν Έλληνα κάτοικο Ηρακλείου σεσημασμένου για κλοπές, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου.

Και στο Λουτράκι, εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος μία κλοπή που είχε γίνει το προηγούμενο Σάββατο από το όχημα ενός κατοίκου της περιοχής. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 42χρονου Έλληνα και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου