Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Οδηγός Ι.Χ. παρέσυρε ποδηλάτη στην Λ. Αλεξάνδρας και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο Παρακαλείται Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Τροχαία Αθηνών

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Αθηνών

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη έρχεται στο φως και προκαλεί οργή και αγανάκτηση, αυτήν την φορά επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, την περασμένη Πέμπτη, ανήμερα της εθνικής επετείου.

Όπως έκανε γνωστό η Τροχαία Αθηνών, ήταν περίπου 05:45, όταν στο ύψος του Ο.Α. 70 (πλησίον της συμβολής με την οδό Βατατζή), στο ρεύμα προς Λ. Κηφισίας, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, σκούρου χρώματος, μάρκας SMART, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Συγκεκριμένα, έπεσε πάνω σε ένα ποδήλατο, το οποίο κινούνταν επί της Λ. Αλεξάνδρας. Ως εκ τούτου, ο ποδηλάτης τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε στο έδαφος, ωστόσο, ο οδηγός του αυτοκινήτου τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209, 210-5284058, 210-5284059 και 210-5284081.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου