Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το δυστύχημα με τον διανομέα: Χωρίς δίπλωμα ο Αλβανός – Σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Χωρίς δίπλωμα οδήγησης οδηγούσε χθες το βράδυ το αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με την μηχανή του άτυχου διανομέα, ο 20χρονος που κρατείται στα κεντρικά της διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άνηκε στον 20χρονο το αυτοκίνητο που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο αλλά στον θείο του. Μάλιστα, όπως λέει αυτόπτης μάρτυρας στο makthes.gr, o νεαρός μετά το τροχαίο τράπηκε σε φυγή για να αναζητήσει τον θείο του που μένει στην περιοχή. «Έφυγε μετά το τροχαίο για να φωνάξει τον θείο του και να πει ότι αυτός οδηγούσε, επειδή ο 20χρονος δεν είχε δίπλωμα. Ωστόσο γύρισε πάλι στο σημείο του τροχαίου» αναφέρει στο makthes.gr επιχειρηματίας της περιοχής όπου έγινε το τροχαίο και ήταν αυτόπτης μάρτυρας.
Ο 20χρονος που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Γ. Παπανδρέου, είχε περάσει τρία κόκκινα φανάρια, καθώς σύμφωνα με μάρτυρες έκανε κόντρα ταχύτητας με έναν οδηγό οχήματος Πόρσε.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα. Στις 9:00 το πρωί αύριο διανομείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 47χρονου, έξω από τα δικαστήρια, ενώ στις 11 θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία προς το εργατικό κέντρο. Την Τρίτη 2/11 προχωρούν σε γενική συνέλευση, ενώ στις 8/11 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.

makthes.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο του ντελιβερά

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με ένα 46χρονος διανομέα να πέφτει νεκρός όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά ηλικίας 19 και 16 ετών. Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν οδηγός ενός οχήματος, 21 ετών αλλοδαπός, παρέσυρε τη μηχανή του 47χρονου ντιλιβερά στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου.

Τον οδηγό της μηχανής σοβαρά τραυματισμένο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, κατά τη μεταφορά του κατέληξε. Ο οδηγός του ΙΧ αρχικά εγκατέλειψε το σημείο, ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, των οποίων τις μαρτυρίες ανέφερε ο Alpha, πέρασε με κόκκινα και έφτασε στη μοιραία διασταύρωση με μεγάλη ταχύτητα. Όπως λένε ο άτυχος ντελιβεράς είχε ξεκινήσει με πράσινο, όταν το σπορ αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και τον παρέσυρε. Αυτόπτες μάρτυρες που θα δούμε παρακάτω, καταγγέλλουν ότι ο οδηγός έκανε «κόντρες» και έχασε τον έλεγχο. Όπως λένε μάλιστα, μετά το δυστύχημα, προσπάθησε να απομακρυνθεί πεζός, αλλά κάποιοι τον εντόπισαν, κατάλαβαν ότι είχε προκαλέσει τον θάνατο του διανομέα και τον ανάγκασαν να επιστρέψει.

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» μας λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά στο newsit.gr και συνεχίζει:

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου