Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη - Ξεσπά ο γιος του γυναικοκτόνου: «Είναι 20 χρόνια σχιζο φρενής, δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο» (βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η νέα γυναικτονία έχει συνταράξει όλη τη χώρα ενώ ο γιος του ζευγαριού αναφέρει ότι ο πατέρας του «είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής και τους τελευταίους τρεις μήνες είχε υποτροπή»

Ακόμα μία γυναικτονία, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, συγκλονίζει τη χώρα ενώ ο γιος του ζευγαριού, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρει ότι ο 49χρονος συζυγοκτόνος «είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής και τους τελευταίους τρεις μήνες είχε υποτροπή».

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha, ο γιος του ζευγαριού δηλώνει πως «ο άνθρωπος ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Εχει πάει και έχει πει ότι τον απατάει η μάνα μου, δεν ξέρω τι τρέλα είχε στο μυαλό του, αλλά ναι, τέλος πάντων, δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο».

Ερωτηθείς για το αν είχε ζητήσει και ο ίδιος τον εγκλεισμό του πατέρα του, απάντησε θετικά, εξηγώντας πως ο 49χρονος έχει νοσηλευτεί σε ιδρύματα και πως «ήταν τόσο άρρωστος τα τελευταία δύο χρόνια, πολύ χάλια», σχολιάζοντας πως «τους κρατάνε, τους επαναφέρουν και μετά τους βγάζουν».

«Ηταν εκτός τόπου και χρόνου, εντελώς τρελός»

Επίσης, όπως τόνισε για τον 49χρονο, «δύο φορές νοσηλεύτηκε, για 10 μέρες», ενώ περιγράφοντας τη ζωή της μητέρα του είπε το εξής: «Πολύ χάλια, μαρτύριο κάθε μέρα, το ίδιο και εγώ, απλά μπροστά μου ήταν πιο κύριος. Για αυτό και έκανε ό,τι έκανε όταν έφυγα».

«Τον έβλεπα πάντα σαν άρρωστο και συγχωρούσα οτιδήποτε κι αν έκανε, αλλά τώρα αυτό εδώ πέρα... Τέλος πάντων», προσέθεσε, δηλώνοντας πως ο 49χρονος «ήταν εκτός τόπου και χρόνου, εντελώς τρελός και όλα αυτά που λέει περί απάτης, ήταν στο μυαλό του. Πήγε ψύχραιμος εκεί, πιστεύοντας ότι έχει κάνει το σωστό».

 

 

Πηγή ➤  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου