Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ο νεαρός Πακιστανός δεν πτοήθηκε Έσπασε τη βιτρίνα σούπερ μάρκετ για να κλέψει και τραυματίστηκε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο νεαρός Πακιστανός δεν πτοήθηκε από την αιμορραγία αλλά μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος και άνοιξε την ταμειακή μηχανή, από την οποία άρπαξε 150 ευρώ

Οι κηλίδες αίματος που είχε αφήσει πίσω του ο διαρρήκτης που εισέβαλε σε ένα σούπερ μάρκετ στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, ο οποίος τραυματίστηκε σπάζοντας με κλωτσιά την γυάλινη πόρτα, οδήγησε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο νοσοκομείο όπου τον εντόπισαν ενώ του προσφέρονταν οι πρώτες βοήθειες!

Ο νεαρός Πακιστανός δεν πτοήθηκε από την αιμορραγία, αλλά μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος και άνοιξε την ταμειακή μηχανή, από την οποία άρπαξε 150 ευρώ και στη συνέχεια, κατέφυγε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, έχοντας στις τσέπες του τα κλεμμένα χρήματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Κι άλλος αλλοδαπός διέρρηξε σούπερ μάρκετ


Από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε διαρρήξει ένα σούπερ μάρκετ και έκλεψε χρήματα από τα ταμεία. Στην προανάκριση που διενήργησε το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων προέκυψε ότι ο 23χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα και πλέον κατηγορείται για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου