Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Νηπιαγωγός καταγγέλλει 35χρονο για εκβιασμό και κα κο ποίηση: «Ήθελε να ,,,,,,,,, μπροστά σε κάμερα» την κράτησε όμηρο με ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τη γρονθοκόπησε και αποπειράθηκε να την πνίξει!

Την απάνθρωπη μεταχείριση στα χέρια ενός 35χρονου άνδρα κατήγγειλε μια 40χρονη νηπιαγωγός, υποστηρίζοντας πως κατάφερε να την παρασύρει στο σπίτι του, όπου και την κράτησε όμηρο με εκβιασμούς και βιαιοπραγίες!

Όπως καταγγέλλει η άτυχη γυναίκα, όλα άρχισαν όταν γνώρισε μέσω Facebook έναν 35χρονο άνδρα, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον απέναντί της. Σύμφωνα με την ίδια, ο καταγγελλόμενος φαίνεται πως εκμεταλλεύθηκε τη δυσχερή οικονομική κατάστασή της, καθώς την προσέγγισε με υποσχέσεις πως θα της έβρισκε εργασία και θα βοηθούσε με την επισκευή της κατοικίας των γονιών της, η οποία είχε αφανιστεί στις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι.

Όπως περιέγραψε η άνεργη νηπιαγωγός στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο άνδρας τής συστήθηκε ως εργαζόμενος σε κατασκευαστική εταιρεία, με την ίδια να πείθεται για τις προθέσεις του και να βγαίνει για δείπνο μαζί του. «Ήταν πολύ ευγενικός και πρόθυμος να με στηρίξει. Μετά το δείπνο μού ζήτησε να πάμε σπίτι του στον Άλιμο για να πάρει τον φορτιστή του που είχε ξεχάσει και εκεί άρχισε η κόλασή μου!», αναφέρει σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Espresso».

Στο διαμέρισμα υπήρχαν κρυφές κάμερες

Λίγο αργότερα ξεκίνησε ο εφιάλτης. Όπως ενημερώνει η νηπιαγωγός, από την πρώτη νύχτα της διαμονής της εκεί η κατάσταση φαινόταν ήδη ύποπτη. Κατά την ερωτική της συνεύρεση με τον 35χρονο, υποψιάστηκε πως προσπάθησε να τη βιντεοσκοπήσει με το κινητό του, πράγμα που ο ίδιος αρνήθηκε. Το επόμενο πρωινό, η γυναίκα συνειδητοποίησε πως στο διαμέρισμα υπήρχαν κρυφές κάμερες!

Μάλιστα, ο 35χρονος προσπάθησε να υποχρεώσει τη νηπιαγωγό σε ερωτική επαφή, αλλά όχι προτού εκβιάσει οικονομικά μέσω τηλεφώνου μία άλλη γυναίκα, αναφερόμενος σε «ροζ» βίντεο, μπροστά στα μάτια του θύματός του. Τα γεγονότα που ακολούθησαν είναι ακόμα πιο σοκαριστικά. Προκειμένου να εμποδίσει τη 40χρονη από το να δραπετεύσει, ο άνδρας φέρεται να τη γρονθοκόπησε και αποπειράθηκε μάλιστα να την πνίξει.

Η κοπέλα κατάφερε κάποια στιγμή να καλέσει την αστυνομία, υποχρεώνοντάς τον να την αφήσει να φύγει από το διαμέρισμα. «Δεν του έδωσα σημασία και συνέχισα να μιλάω με τον αστυνομικό στην άλλη γραμμή. Άρχισε να με βρίζει ξανά και φοβούμενος ότι θα έρθει η Αστυνομία, μου άνοιξε την πόρτα και κατάφερα να ξεφύγω», αναφέρει.

Έντρομη και σοκαρισμένη η νηπιαγωγός απευθύνθηκε στο Α.Τ. Γλυφάδας, μηνύοντας τον 35χρονο για κακοποίηση, ξυλοδαρμό και εκβιασμό. «Πήγα και έκανα μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας για ξυλοδαρμό, βασανισμό, εκβιασμό και ομηρία. Θεωρώ ότι αυτός ο άνδρας είναι σεσημασμένος και πως εκβιάζει και απειλεί πολλές γυναίκες. Έχω χάσει τον ύπνο μου από τον εφιάλτη που έζησα και θα ήθελα με τη δημόσια καταγγελία μου να προστατέψω και άλλες γυναίκες από αυτό το τέρας», καταλήγει η άτυχη κοπέλα.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου