Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Σε εξέλιξη ομηρία στο κέντρο της Αθήνας: Αλλοδαπός Ανδρας κρατά όμηρο τη σύντροφό του και απειλεί να ανατι....... με φιάλη υγραερίου ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Τη χτύπησε και την απείλησε με μαχαίρι», δηλώνει στο protothema.gr η αδερφή του θύματος,  η οποία ενημέρωσε την αστυνομία - Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας για την απελευθέρωση της γυναίκας

Με την αγωνία να κορυφώνεται για την νεαρή Βουλγάρα που κρατάει όμηρο ο πρώην σύντροφος της στο Κέντρο της Αθήνας, ξεδιπλώνεται σιγά σιγά η ιστορία του πρώην ζευγαριού. Ο άντρας είναι Αιγυπτιακής καταγωγής και η γυναίκα  Βουλγαρικής.  Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής της, πριν την πάρει με την βία στο σπίτι του, είχε προηγηθεί μεγάλος καυγάς  μεταξύ τους, ενώ όπως εξήγησε με τρεμάμενη φωνή , χειροδίκησε εναντίον της  αδερφής της και την απείλησε με μαχαίρι. 

Αυτός είναι ο άντρας που κρατάει όμηρο την πρώην σύντροφό του στην Αθήνα


Σε εξέλιξη είναι η υπόθεση ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αλλοδαπός απήγαγε την πρώην σύντροφό του από το σπίτι της στο Γαλάτσι και υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, όπου την κρατά όμηρο και απειλεί να ανατινάξει την πολυκατοικία, κρατώντας μία φιάλη υγραερίου. Η πολυκατοικία έχει εκκενωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία η γυναίκα είναι βουλγαρικής καταγωγής και διατηρούσε σχέση με τον απαγωγέα της.

Το περιστατικό διαδραματίζεται επί της οδού Αλκιβιάδου 55 και υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ και διαπραγματευτής από την αστυνομία.

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου