Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: 15 χρόνια κάθειρξη στον 51χρονο που βί α ζε την ανιψιά του Ένοχος ομόφωνα κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένοχος ομόφωνα κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ο 51χρονος θείος που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του. Το κορίτσι κατήγγειλε το περιστατικό, όταν έφυγε για να ζήσει στην Σουηδία.

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισε η έφεσή του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής που ανέρχεται στα 15 έτη κάθειρξη, με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και κατάχρηση ανηλίκου.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας ότι είναι ψέματα τα όσα κατήγγειλε η μικρή. Όλοι οι συγγενείς – εκτός από τον πατέρα της παθούσας – κατέθεσαν υπέρ του 51χρονου θείου της μικρής.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ανήλικη μεγάλωσε με τον παππού και τη γιαγιά. Τα Σαββατοκύριακο επισκεπτόταν τον κατηγορούμενο- σύζυγο της αδελφής του πατέρα της.

Στα 9 της χρόνια διαγνώστηκε με αφροδίσιο νόσημα. Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ανηλίκων και ξεκίνησε η ποινική έρευνα. Δεν προέκυψε τότε υπαιτιότητα του θείου και η δικογραφία μπήκε στο αρχείο.

Το 2019 με πρόσχημα τις διακοπές, το κορίτσι πήγε στη Σουηδία, όπου διέμενε σε συγγενείς της και δεν ξαναγύρισε. Ο κατηγορούμενος της έστελνε μηνύματα λέγοντας ότι του λείπει. Από εκεί το κορίτσι έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ. Ο κατηγορούμενος εξαφανίστηκε και φέρεται ότι μετέβη στην Γερμανία.

Η παθούσα ήρθε στην Ελλάδα και κατέθεσε, παρουσία ψυχολόγου, στις δικαστικές αρχές, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από το 2013 έως το 2019, από τον κατηγορούμενο.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ3:


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου