Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Γερμανία: Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία της Ρηνανίας – Παλατινάτου, μετά τη δολοφονία δύο αστυνομικών που βρίσκονταν σε περιπολία, απέφερε καρπούς, καθώς συνελήφθη ένας άνδρας ως ύποπτος για το περιστατικό.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο Αντρέας Γιοχάνες Σμιτ, ο οποίος αναζητείτο ως ύποπτος για το φονικό, συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση, οι έρευνες ωστόσο συνεχίζονται, καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε και συνεργό.

Ανακάλυψαν παράνομο θήραμα στο χώρο αποσκευών

Ο 38χρονος Σμιτ είχε αφήσει στον τόπο του εγκλήματος προσωπικά του έγγραφαπιθανότατα από τον αστυνομικό έλεγχο. Οι άτυχοι αστυνομικοίμια γυναίκα 24 ετών η οποία φοιτούσε ακόμη στην Σχολή της Αστυνομίας και ένας άνδρας 29 ετώνεπιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο του δράστη στις 4:20 στην περιοχή Κούζελ, κοντά στο Καϊζερσλάουτερν και, όπως ανέφεραν στην υπηρεσία τους, ανακάλυψαν παράνομο θήραμα στο χώρο αποσκευών.

Λίγη ώρα αργότερα ακούστηκαν στον ασύρματο να φωνάζουν: «Μας πυροβολούν, μας πυροβολούν». Όταν έφθασαν οι ενισχύσεις, η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, ενώ ο συνάδελφός της εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Και οι δυο τους φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, αλλά έφεραν τραύματα στο κεφάλι.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου