Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία παντοπώλη στην Χαλκίδα: Θα «μιλήσει» το κινητό τηλέφωνο του δολοφόνου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το κινητό τηλέφωνο οδηγεί... τις αρχές στα ίχνη του δολοφόνου του ηλικιωμένου παντοπώλη

Ένα κινητό τηλέφωνο που εντόπισαν οι αστυνομικοί κοντά στο πτώμα του 75χρονου παντοπώλη στη Χαλκίδα, ίσως οδηγήσει τις αρχές στον δολοφόνο του.

Σύμφωνα με την κατάθεση της συζύγου του, το κινητό δεν ήταν του ηλικιωμένου εμπόρου, και όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί είναι του δράστη και του έπεσε πάνω στη συμπλοκή με το θύμα. Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να βρεθεί ο κάτοχος του κινητού.

Τον ύποπτο που χτύπησε τον ηλικιωμένο, είδε και ένας γείτονας ο οποίος περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Τι κατέθεσε ο μάρτυρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O ο μάρτυρας κατέθεσε ότι ο δράστης ήταν ψηλός, αδύνατος, μαυροντυμένος και φορούσε μαύρη κουκούλα. Το θύμα βρέθηκε νεκρό λίγο πριν από της επτά σήμερα το πρωί στις σκάλες του κλιμακοστασίου. Κατέβαινε από το σπίτι του για να ανοίξει το κατάστημά του, στο ισόγειο του κτιρίου. Εκεί συνάντησε τον δράστη, με τον οποίο ήρθαν στα χέρια. Όπως δείχνουν τα ευρήματα ο μαυροντυμένος άνδρας τον έσπρωξε στις σκάλες και έχασε την ζωή του. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει την αιτία θανάτου του 75χρονου, καθώς δεν είχε εμφανή σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα του. Τα κίνητρα θα αποκαλυφθούν με την σύλληψη του δράστη.



Πηγή ➤  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου