Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Κόρινθος: Πυρο βόλησε με καραμπίνα στο γήπεδο για να εκφοβίσει την αντίπαλη ομάδα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Απίστευτες καταστάσεις ζει ο ελληνικός αθλητισμός, καθώς σε πρόσφατο παιχνίδι ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έπεσαν πυροβολισμοί!

Πρόκειται για παιχνίδι στην Κόρινθο ανάμεσα στον ΠΑΣ Κόρινθος και τον Τενεάτη Αθικίων.

Ο ΠΑΣ Κόρινθος καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδός των Αθικίων πυροβόλησε με καραμπίνα στο γήπεδο τρεις φορές, βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος

«Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα (χθες) στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα. Γνωστός φίλαθλος των Αθικίων πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75ο λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικίων. Στο 27ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος “ξεχάστηκε” στο φύλλο αγώνα να αναγράφει. Μέλος της διοίκησης των Αθικίων παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο πάνω από τον πάγκο των Αθικίων και πέταγε μπουκάλια νερού εντός γηπέδου.

Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε “διαφορετικοί”».

 

Πηγή ➤   eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου