Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Τον φώναξε «θείο», τον αγκάλιασε και... του βούτηξε 3.350 ευρώ! το κόλπο της κλοπής με την μέθοδο της αγκαλιάς!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τράπεζα σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, όταν το θύμα έκανε ανάληψη μεγάλου ποσού

Μετά τα συνηθισμένα κρούσμα από γυναίκες, πλέον μπήκαν και οι άνδρες στο κόλπο της κλοπής με την μέθοδο της αγκαλιάς!

Αυτό έκανε ένας Έλληνας που πλησίασε έναν άνδρα τον οποίο προφανώς είχε δει να βγαίνει από τράπεζα σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, όπου είχε κάνει ανάληψη μεγάλου ποσού.


Ο δράστης έτρεξε ξαφνικά κατά πάνω του, τον αγκάλιασε αποκαλώντας τον... "θείο" και βούτηξε με μια αστραπιαία κίνηση από την τσέπη του πουκαμίσου του το ποσό των 3.350 ευρώ! Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια αφήνοντάς τον εμβρόντητο. Η κλοπή έγινε το πρωί της Τρίτης και εξιχνιάστηκε την Παρασκευή από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που εξακρίβωσαν τα στοιχεία του δράστη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, την οποία διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ταυτοποιήθηκε Βουλγάρα που έκλεψε κινητό

Ενάμισι μήνα κράτησε η έρευνα που έκανε το τοπικό αστυνομικό τμήμα για την κλοπή ενός κινητού αξίας 250 ευρώ από την κατοχή μιας γυναίκας, που είχε γίνει μέσα σε ένα κατάστημα στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής στις 17 Μαρτίου, αλλά τελικά εξιχνιάστηκε. Ως δράστιδα ταυτοποιήθηκε μία 67χρονη από τη Βουλγαρία, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου